Kozuva’dan ÇTSO üyelerine çağrı

26 Mayıs Pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan ÇTSO Organ Seçimleri’ne Ticaret ve Sanayi Odası’na üye ve oy kullanma hakkına haiz tüm üyeleri davet eden ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Seçimlere katılımın yüksek olmasını ve üyelerimizin hür iradeleri ile gelip oylarını kullanmalarını arzu ediyorum” dedi

Kozuva’dan ÇTSO üyelerine çağrı
16 Mayıs 2013 Perşembe 08:57

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10 grupta yapılacak olan organ seçimlerine kendi öncülüğündeki Sarı Liste ile katılacaklarını belirten ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Hedefimiz Sarı Liste olarak bütün gruplardan zafer ile çıkarak, ÇTSO tarihinde yeni bir sayfa açmak” açıklamasında bulundu.
DÜRÜSTLÜK VE ADALET ÖNCELİĞİMİZ
“Dürüst ve adaletli bir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi için bu yola çıktık” diyen Salı Liste’nin başkan adayı Süleyman Kozuva, “Son 4 yılda Odamızda yaşanan üzücü hadiseler maalesef Odamızı itibarını zedeledi. Yaşanan tatsız gelişmeler nedeni ile Odamız Türkiye genelinde hiç hak etmediği ve Odamıza hiç te yakışmayan bir üne kavuştu” ifadesini kullandıktan sonra kendisinin ve Sarı Liste’de yer alan arkadaşlarının yeniden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın imajını düzeltmeye ve Türkiye genelinde yaptığı icraatlar ve çalışmalar ile anılan bir Oda haline getirmek için yola çıktıklarını kaydetti.
ODANIN İMAJI DÜZELTİLECEK
ÇTSO’nun esnaf ve sanayiciye daha kaliteli ve iyi hizmet vermesi, Odanın esnaf ve sanayici ile ilişkilerinin daha iyi bir noktaya gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını belirten Süleyman Kozuva, “Şayet 26 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde eğer üyelerimizin oyları ile önce Meclise ardından da Yönetime seçilirsek önceliğimiz Odamızın imajını düzeltmek ve ardından bölgemizin sosyo ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak, bölgenin sorunlarına çözüm bulmak için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız. Bunun için başta yerel yönetimler olmak üzere bölgemizdeki tüm sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları ile iş birliği yapacağız” diye konuştu.
SARI LİSTE VURGUSU
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın kısır çekişmeler ile değil yaptığı icraatlar ve ile bölgenin ve Türkiye’nin gündeminde yer etmesini arzu ettiklerini kaydeden Salı Liste’nin başkan adayı Süleyman Kozuva, “Bizimle birlikte yola çıkan ve Sarı Liste’de yer alan arkadaşlarımız arasında kişilerin değil Sarı Liste’nin çıkarları ön planda. Sarı Liste’nin çıkarları ile bölgemizin çıkarları birbiri ile örtüştüğü için bu yola çıktık. İnşallah bu yolda başarılı olacağız” dedi.
LİSTE HAFTAYA NETLEŞECEK
“Sarı Liste’de kimler olacak?” sorumuza esnek bir cevap veren Süleyman Kozuva, “Şuanda Meclis Üyesi ve diğer organlar için adaylarımızı netleştirmedik. Çalışmalarımız sürüyor ama önümüzdeki hafta sonuna doğru netleşir ve bunu kamuoyu ile paylaşırız. Ama şunu tüm kamuoyunun yakından bilmesinde fayda var. Bizim listemizde kim seçilirse seçilsin taşın altına elini koyacak ve bölgenin, ÇTSO’nun menfaatlerini ön planda tutacaktır” şeklinde konuştu.
HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ
Sarı Liste’nin bölgenin demografik yapısının göz önünde bulundurularak hazırlandığını ve Türkiye’nin her bölgesinden ve coğrafyasından isimlerin yer aldığını ve taşın altına elini koyduğunu belirten Sarı Liste lideri Kozuva, “Tüm üyelerimizi kucaklayacak bir liste ile üyelerimizin karşısına çıkıp, destek isteyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
HEDEF 10-0
Seçimlerin yapılacağı 10 grupta da iddialı olduklarını kaydeden Süleyman Kozuva, “Yaklaşık 4 aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve üyelerimize giderek onları dinliyoruz. Nasıl bir Meclis ve Yönetim Kurulu istediklerini, Odamızdan beklentilerinin ne olduğunu, sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Üyelerimizi iyi bildiğimiz için seçimlerin yapılacağı 10 grupta da çok iddialıyız ve hedefimiz 10 gurubun tamamında başarılı olarak seçimlerden 10-0 zafer ile ayrılmak” açıklamasını yaptı.
KATKI SUNMAK İSTİYORUZ
ÇTSO Meclis ve Yönetim seçimlerinde başarılı oldukları taktirde Çerkezköy, Kapaklı, Saray, belde ve köylerinde sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ile iş birliği yapacaklarını, bölgenin sorunlarına karşı duyarlı olacaklarının altını çizen Süleyman Kozuva, “En büyük hedefimiz bölgemizin sosyo ekonomik yön başta olmak üzere her alanda gelişmesine katkıda bulunmak, var olan sorunların çözümüne katkı sunmak” ifadesini kullandı.
PERSONEL İLE İŞİMİZ YOK
Açıklamasının son bölümünde ise ÇTSO personeli ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Süleyman Kozuva, “Görevini layıkı ile yapan, çalışan, ÇTSO’dan aldığı ücreti alın teri ile hak eden personel ile benim ve arkadaşlarımın bir sorunu yok, olmayacakta. Bizim şahıslar ile işimiz yok” değerlendirmesini yaptı.
SÜLEYMAN KOZUVA KİMDİR?
26 Mayıs’ta yapılacak olan ÇTSO Seçimleri’nde Başkan Adayı olan Sarı Liste’nin lideri Süleyman Kozuva 1970 yılında Çerkezköy’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çerkezköy’de tamamlayan Süleyman Kozuva, 1985 yılından beri Çerkezköy’ün iş hayatında aktif olarak yer alıyor.
1985 yılında aile şirketi olan Kozuva Ticaret’te iş hayatına başlayan Süleyman Kozuva, kısa sürede Kozuva Ticaret’i kardeşleri ile birlikte büyüterek bugün yüzlerce kişinin istihdam edildiği Kozuva Group’a döndürmeyi başardı.
Kozuva Group Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Süleyman Kozuva evli ve iki çocuk sahibi olup, Kozuva Group’a bağlı Kardeşler Yapı San. Tic. Ltd. Şti., Kardeşler Yapı Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti., Kozuva Kardeşler Yapı San. Tic. Ltd. Şti., Bross Tekstil San. Ve Tic. A.Ş., Yako Tekstil San. Ve Dış Tic. A.Ş., Danış-Kozuva Yapı Gayrimenkul Pazarlama San. Tic. A.Ş. ve Favori İşletmecilik Yurtdışı Yatırım San. Tic. Ltd. Şti.’de Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sen bilirsin - 11 yıl önce
Meclis toplantılarının sorumluluğu meclis başkanına aittir. Yani bu zamana kadar çıkan tartışmalara sebep veren meclis başkanının kendisidir, tevere muhalefetlik yapmak için meclis toplantılarında ki tartışmaları ateşlemiştir. Yağ gibi de üste çıkmaya çalışmıştır, ama herkes doğruyu görüyor, oda başkanı meclisten değil odanın yönetiminden ve temsilinden sorumludur, daha sen bunu bile bilmiyorsun kozuva, nasıl aday olabiliyorsun??? Yanına alıp yola çıktığın kişiler ile birlikte bu zamana kadar oda da ki tartışmaların sebebi sizsiniz, zaten Çerkezköy seçmeni de bunu biliyor, gazetelere reklam verip sana oy vereceğimizi mi sanıyorsun??? Belediye başkanını arkana alıp seçimi kazanacağını mı sanıyorsun??? Geç bunları geç geeeeeeçç..oyumuz tevere!