Nisan Ağustos oldu Ağustos ne olacak?

2014 yılı Mart ayı içerisinde temeli atılan ve temel atma töreninde Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından 23 Nisan 2015 tarihinde hizmete açılacağı söylenen yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde çalışmalar henüz tam anlamıyla tamamlanmadı

Nisan Ağustos oldu Ağustos ne olacak?
22 Haziran 2015 Pazartesi 18:16

 23 NİSAN'DAN 30 AĞUSTOSA ERTELENDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından Çerkezköy'ün sağlık ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılayabilmesi için 25 bin 410 metrekarelik arsa üzerine, 200 yataklı olacak şekilde yapılan Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Devlet hastanesi'nin 2014 yılı Mart ayı içerisinde yapılan temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni binanın 23 Nisan 2015 tarihine yetiştirilerek hizmete açılacağını söylemişti. Müezzinoğlu, Nisan ayının sonuna doğru gerçekleştirdiği ziyaretinde ise hastanenin 30 Ağustos 2015 tarihinde açılacağını belirtti.

KAMERALAR İLE İNCELENDİĞİ BELİRTİLMİŞTİ

Modern donanımlı 9 ameliyathane, 12 erişkin yoğum bakım yatağı, 12 yeni doğum bakım yatağı, son teknoloji tıbbi cihazlar, MR, mamografi, dijital röntgen, EMG ve EEG, bilgisayarlı tomografi, kemik dansitometri, diyaliz ünitesi, fizik tedavi ünitesi, endoskopi ünitesi, modern laboratuar, odyolojik testler, tam donanımlı acil servis'in bulunacağı 39 Milyonluk yeni Devlet Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı tarafından kameralar ile incelenerek çalışmaların anlık takip edildiği belirtilmişti.  

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DE 23 NİSAN DEMİŞTİ

Mayıs 2014'te yeni Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunmak üzere Çerkezköy'e gelen İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından inşaatın %30'unun tamamlandığı bildirilmiş ve Bakan Müezzinoğlu'nun vermiş olduğu müjde ile 2015 Nisan ayında açılacağı mesajı yinelenmişti. Fakat Nisan ayı geçeli 60 gün oldu ortada hala yeni bir Devlet Hastanesi yok.

AĞUSTOSA YETİŞMESİ ZOR

30 Nisan 2015'te Çerkezköy'e gelen ve yeni Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, inşaatın şantiye şefinden son durum ile ilgili bilgiler almış ve 2015 Ağustos ayına yeni binanın hizmete gireceğini bildirmişti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜLÜĞÜ AKTİF OLMALI

Durum gösteriyor ki yeni Devlet Hastanesi'nin Ağustos sonuna yetişmesi de zor. Her geçen gün nüfusu artmakta olan Çerkezköy'ün, en önemli ihtiyaçlarından olan yeni Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi için İlk Sağlık Müdürlüğünün açılışının geçikme nedenini irdeleyip sorunların çözümü ve bir an önce hastanenin yeni yerinde hizmete girmesi için daha aktif olması  gerekiyor.

KAZA NEDENİYLE ÇALIŞMALAR DURMUŞTU

Ayrıca, Kasım 2014 tarihinde yeni Devlet Hastanesi inşaatında bir iş kazası meydana gelmiş, 3 işçi yaralanmış ve kaza nedeninin iskele hatasından kaynaklandığı belirtilmişti. Yaşanan kaza nedeniyle de inşaatta çalışmalar bir süre durdurulmuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin övür - 9 yıl önce
ödenek verirlerse ağustosa yetişir.trenlere benzemesinde.