Öğrenciler için kırtasiye yardımı planlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde Çerkezköy’de okuyan ihtiyaç sahibi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı yapılması planlanıyor. Yapılması planlanan kırtasiye yardımı kapsamında ilköğretim öğrencilerinin kırtasiye setinde 16 kalem malzeme, ortaöğretim öğrencilerinin kırtasiye setinde de 10 kalem malzeme bulunacak.

Öğrenciler için kırtasiye yardımı planlanıyor
29 Ağustos 2014 Cuma 08:15

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİ BELİRLEYECEK
Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilk ve ortaöğretim öğrencileri için yapılan çalışma kapsamında kırtasiye yardımının yapılabileceği öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde Çerkezköy’de okuyan ihtiyaç sahibi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik yapılması planlanan kırtasiye yardımı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa bir çalışma yapıldığı öğrenildi.
OKULLARIN AÇILDIĞI GÜN DAĞITILMASI PLANLANIYOR
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesinin ardından, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kırtasiye paketleri dağıtılacak. Belediye yetkilileri, yapılan araştırma sonucunda en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin belirlendiğini ve yapılması planlanan kırtasiye yardımının okulların açıldığı ilk gün dağıtılacağı ifade edildi.
İLKÖĞRETİM SETİNDE 16 KALEM MALZEME BULUNUYOR
Planlanan yardım kapsamında ilköğretim kırtasiye setinde, 40 yaprak küçük boy kareli defter, 60 yaprak küçük boy kareli defter, 40 yaprak küçük boy çizgili defter, 60 yaprak küçük boy çizgili defter, 40 yaprak orta boy resim defteri, 40 yaprak küçük boy müzik defteri, 6 adet HB kurşun kalem, 2 adet HB kırmızı kalem, 4’lü cetvel seti, 8’li sulu boya, 8’li kuru boya, 8’li pastel boya, 2 adet silgi, 2 adet kalem tıraş, 2 adet 6’lı etiket, orta sertlikte diş fırçası ve 50 ml diş macunu bulunuyor.
ORTAÖĞRETİM SETİNDE İSE 10 KALEM MALZEME VAR
Ortaöğretim kırtasiye setinde ise, 2 adet 60 yaprak büyük boy kareli defter, 2 adet 60 yaprak büyük boy çizgili defter, 2 adet uçlu kalem, 2 adet tükenmez kalem, 2 adet pilot kalem, 2 adet HB kırmızı kalem, 2 adet silgi ve 2 adet kalem tıraş malzemeleri bulunacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.