Öğrencilere yardımcı olacağız

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kredi Yurtlar Kurumu’nun düzenlediği Kariyer Sohbeti kapsamında Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. 130 öğrencinin katıldığı program da konuşan Vahap Akay, kendisinden bahsetmesini yanı sıra kariyer sahibi olmak için amaçlara ulaşma yolları ve kariyer sürecinde atılması gereken adımlardan bahsetti. Öğrenciler ise Yüksek Okulun Veliköy’e taşınmasından dolayı sosyal faaliyetlerinin azaldığı, yurt ve okul arasındadaki yol sorununun da kendileri için sıkıntı yarattığını ifade etmeleri üzerine, Başkan Akay yaşanan sorunlara büyük bir hassasiyetle yaklaşarak yardımcı olacağını ifade etti

Öğrencilere yardımcı olacağız
15 Kasım 2014 Cumartesi 07:38

SOHBETE 130 ÖĞRENCİ KATILDI

Kredi Yurtlar Kurumu tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetinin yeni konuğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Kredi Yurtlar Kurumu’nda düzenlenen programa 130 öğrenci katılırken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendisini dinlemeye gelen tüm öğrencilere teşekkür ederek, özgeçmişini kısaca anlattı.

KARİYERİN ÖNEMLERİNDEN BAHSETTİ

Belediye Başkanı Akay, kendisini tanıtmasının ardından öğrencilere, Kariyerin önemi, kariyer sahibi olmanın ve amaçlara ulaşmanın yolları, kişilerin kariyer sürecinde atması gereken adımlar ve karşılaşabilecekleri sorunlar üzerine bilgiler verdi. Öğrenciler ise, karşılaştıkları sıkıntılardan bahsederken, en önemli sıkıntılar da Yüksek Okul’un Veliköy’e taşınmasının ardından sosyal faaliyetlerini azaldığı ve yurt ile okul arasında yol sorunu oldu.

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Gençlerin sorunlarına büyük bir hassasiyetle yaklaşarak yardımcı olabileceği konularda bilgi veren Başkan Vahap Akay, daha sonra da soru cevap kısmında öğrencilerin diğer sorularını yanıtlayarak, yapılması gerekenleri de imkanlar çerçevesinde yerine getireceklerini ifade etti. Saat 20.00’da başlayan kariyer sohbeti yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.