Öğretmenlere Atık Pil ve Elektronik Atıklar Eğitimi

Çevreye duyarlı bir yönetim anlayışı benimseyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenlere yönelik “Eğitimcilerin Eğitimi” adıyla atık pil ve elektronik atıklar konularında bilgilendirme semineri verildi.

Öğretmenlere Atık Pil ve Elektronik Atıklar Eğitimi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Kasım 2019 Çarşamba 16:25

Çevre temizliği ve halk sağlığı konularında önemli çalışmalar ortaya koyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, atık pil ve elektronik atıkların doğaya verdiği zararların önüne geçmek amacıyla, Tekirdağ il genelinde görev yapan öğretmenlere yönelik eğitim programı gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı,Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD)iş birliğinde gerçekleştirilen eğitim semineri,Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi. Eğitime ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde toplamda 320 öğretmen katıldı.
TAP görevlisi Hatice Yıldız ve TÜBİSAD görevlisi Bengisu Evrensel, katılımcı öğretmenlere yönelik gerçekleştirdikleri sunumda, elektronik atıklar, atık pillerin toplanması, pillerin çeşitleri, kimyasal yapıları, nerelerde kullanıldıkları ve kullanımda dikkat edilecek konuları anlattılar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.