Öldürüp cenaze namazına katıldılar

Kapaklı’da Pazar çöplük yolu üzerindeki ormanlık alanda feci bir şekilde öldürülen 25 yaşındaki Aykut Birke cinayeti ile ilgili çok yönlü soruşturmasını sürdüren Kapaklı İLçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Birke’nin katil zanlıları olduğu iddia edilen 2 kişiyi yakaladı

Öldürüp cenaze namazına katıldılar
03 Şubat 2015 Salı 09:02

ASAYAİŞ EKİPLERİNİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI SONUCUNDA YAKALANDILAR

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri büyük bir başarıya imza attı. Kapaklı’da Pazar çöplük yolu üzerindeki ormanlık alanda feci bir şekilde öldürülen 25 yaşındaki Aykut Birke'nin katilleri en yakın iki arkadaşı olan Ömer Canseven (24) ve Yunus Yıldız (24) Asayiş Büro Amirliği'nin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.



SABAH SAATLERİNDE ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Cesetin bulunmasının ardından Aykut Birke'nin evine giden Ömer Canseven ile Yunus Yıldız, aileye başsağlığı dilerken, bugün de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katıldılar. Cenaze namazının ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan  iki zanlı, emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettiler. İfadeleri alındıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sağlık raporu için gönderilen zanlılar, daha sonra yeniden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken bugün Adliyeye sevk edilecekler.

CESETİ HAYVANLAR TARAFINDAN PARÇALANDI

İddiaya göre olay şu şekilde gelişti; Üç arkadaş boş bir alanda araba içinde alkol alırken, Yunus Yıldız'ın elinde ki silahın patlaması üzerine kurşun Aykut Birke'nin boynundan girerek başından çıktığı öğrenildi. Paniğe kapılan iki zanlı arkadaşlarının öldüğü fark etmeleri üzerine ceseti Pazar çöplük yolu üzerindeki ormanlık alana bırakarak kayıplara karıştılar. Zanlının tek kurşunla öldürüldüğü ve iki gün boyunca bırakıldığı alanda hayvanlar tarafından parçalandığı ifade edildi.



SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞ

Diğer yandan katil zanlılarından Ömer Canseven yaklaşık 10 saat önce sosyal paylaşım sitesinden 'Mekanın Cennet olsun kardeşim dualarımız seninle' notunu birlikte çekildikleri fotoğraf ile paylaştı. 



Haber: Emrah Çoğalan 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Casio Murat - 9 yıl önce
böyle insanların yatacak yeri yoktur..#