Örnek işyerleri sertifikalarını aldı

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Örnek Gıda İşyeri Belgesi almayı hak kazanan işletmelere yapılan program ile sertifikaları verildi

Örnek işyerleri sertifikalarını aldı
17 Nisan 2015 Cuma 18:31

 SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Örnek Gıda İşyeri Belgesi almayı hak eden 8 işletme sertifikalarını törenle aldılar. Düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ve çok sayıda işletme sahibi katıldı.

REKABETİN ARTMASINI DÜŞÜNÜYORUZ

Düzenlenen programda katılımcılara tek tek hoş geldin diyerek karşılayan İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, yaptığı konuşmada sertifika almaya hak kazanan işletmeleri tebrik etti. Kaymakam Kubilay, “Gıda Komisyonu tarafından 2015 yılı gıda güvenliğinin ve kalitesinin temini için; gıda işyerlerinin askeri teknik ve sağlık şartlarına uygunluğu temin, üretici ve tüketici menfaatleriyle halk sağlığını korumak, gıda ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin gıda mevzuatına uygunluğunun denetim ve kontrolü çalışmaları sonucunda 2015 yılında örnek gıda İşyeri olarak seçilen 8 işletmemizi bugün sertifika ile ödüllendireceğiz. Bu bağlamda sertifika almayı hak eden işletmeleri bir kez daha tebrik ediyorum. Çerkezköy’de bir çok işyerinin bu belgeyi almasını isteriz. Tabi bugünde bu belgeyi alan işletmelerden sonra tatlı bir rekabetinde artmasını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

FARKINDALIK OLUŞTURANLARA SERTİFİKA

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında ise, “Kaymakamlığımız tarafından İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çerkezköy Belediyesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı temsilcilerinden oluşan ‘Gıda İş Yerleri Değerlendirme Komisyonu’ kuruldu. Komisyonumuzun işyeri gıda mevzuatı uygunluğu ve denetim kontrolü sonucu Türk Gıda Kodeksine uygunluk konusunda farkındalık oluşturanlara bu sertifikayı vermeyi uygun gördük” dedi.

SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Metin Kubilay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından da Sertifika almaya hak kazanan 8 işletme sahibine sertifikalarını takdim ederek, fotoğraf çektirdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.