Özel istihdam birimi faaliyete girdi

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde vatandaşların istihdam taleplerine karşılık vermek amacıyla İŞ-KUR ile koordineli özel istihdam birimi kuruldu

Özel istihdam birimi faaliyete girdi
13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:36

 İŞ-KUR İLE KOORDİNELİ ÇALIŞACAK


Çerkezköy Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden birini daha hayata geçirdi. İşsiz vatandaşların istihdamını sağlamak amacıyla özel istihdam birimi faaliyete geçirildi. İş-Kur ile koordineli çalışan Çerkezköy Belediyesi Özel İstihdam Birimi başvuru yapan vatandaşların kaydı alınarak, bilgileri sürekli güncel tutulacak. İş başvurusunda bulunan adayların profiline uygun işler, özel sektörün iş gücü talebi alınarak ve aktif iş gücü programları takip edilerek başvuru sonuçlandırılacak.


HEDEF İŞSİZLİĞİ MİNİMİZE ETMEK


Uygun nitelikteki vatandaşları firmaların da talepleri doğrultusunda seçerek Çerkezköy’de bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar başta olmak üzere, çeşitli firmalarla görüştürme de köprü görevi alacak olan Çerkezköy Belediyesi Özel İstihdam Birimi bu sayede ülkenin en büyük sorunlarından olan işsizlik oranını minimize etmeyi hedefliyor.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.