Park 30 Ağustos tarihinde açılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Atatürk Viyadüğü ile Hükümet Konağı arasında bulunan ağaçlık alan halka açık park alanı olarak düzenlenirken, parkın 30 Ağustos tarihinde vatandaşların hizmetine açılacağı ifade edildi.

Park 30 Ağustos tarihinde açılıyor
04 Ağustos 2014 Pazartesi 07:47

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Atatürk Viyadüğü ile Hükümet Konağı arasında kalan ağaçlık alanda yapılan park alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Park alanında vatandaşların rahatlıkla yürüyebilmeleri için beton yollar tamamlanırken, kaldırım çalışmaları da bitme aşamasına geldi.
ÇALIŞMA GENİŞLETİLDİ
Kaldırımlar için sipariş edilen bordür taşlarının geç gelmesinden dolayı çalışmalar uzarken, yetkililerden alınan bilgilere göre halka açık park alanının 30 Ağustos tarihinde hizmete açılacağı ifade edildi. Park ile birlikte Hükümet Konağı çevresinde de çalışmaların yapılacağını ifade eden yetkililer, “İlk etapta park projesini hayata geçirdik ve ilerleyen zamanda da Hükümet Konağı önü ve Atatürk Büstü’nün olduğu alanda çalışmalar yapmayı planlıyorduk. Projemizi genişlettik ve park alanıyla birlikte diğer kısımlarla ilgili çalışmalarımıza da biran önce başlayacağız” denildi.
AÇILIŞ İÇİN TÖREN YAPILABİLİR
Halka açık park alanıyla ilgili çalışmaların erken bitse dahi 30 Ağustos tarihinde hizmete açılacağını belirten yetkililer, park için açılış töreni de yapılabileceğini ifade ettiler. Oluşturulan park alanı içinde yeşil alan ve vatandaşların rahatlıkla oturabilecekleri oturma grupları yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAHİM KURT - 10 yıl önce
çok ufak bi̇r çalişma olarak görüyorum. adnan kahvaci̇ parki i̇çler acisi orasi ne olacak.
Avatar
ÖZGÜR ADAM - 10 yıl önce
dogru adnan kahveci parkina el atsalar olmaz yol üzerindeki göz boyamasi dir sanki cerkez köyümüzde park yokmuş gibi bark üretiyorlar adnan kahveci parkida mehhanecilerin yeri olur başkan bukadar cerkez köyü düşünüyor işde