Park sorunu vatandaşı çileden çıkarıyor

Devamlı aldığı göç ve gelişen sanayisiyle marka bir ilçe haline gelen Çerkezköy’de yaşanan gelişi güzel park sorunları vatandaşları ve araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Özellikle Atatürk caddesi üzerinde yaşanan çift sıra parklar yüzünden hem araçlar hem de vatandaşlar büyük sıkıntı yaşarken, vatandaşlar yetkililerden bu konular hakkında çözüm üretmelerini istedi

Park sorunu vatandaşı çileden çıkarıyor
31 Ocak 2015 Cumartesi 08:44

 VATANDAŞLAR DURUMDAN ŞİKAYETÇİ

 

Araçların çift sıra park etmeleri trafiği büyük ölçüde aksatır duruma getirirken, hem araç sürücüleri hem de yayalar durumdan şikayet eder hale geldiler. Ana yol ve caddelerden sonra park sorunu ara sokaklara da sıçrarken, araçların çift sıra halinde yaptıkları parklar zaman zaman yaya kaldırımlarına da sıçrıyor.

 

ARAÇLARIN GİRMESİ YASAK OLAN YERLERE BİLE PARK EDİYORLAR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede yaşanan trafik sıkıntılarından dolayı 24 saat aralıksız şekilde mücadele etseler de bazı uyanık sürücüler ara sokakları mesken tutmanın yanında yaya kaldırımlarını da işgal eder hale geldiler. Bazı uyanık sürücüler araçların girmesi yasak olan sokaklara ve kaldırımlara park etmeleri deyim yerindeyse pes artık dedirtmeye başladı.

 

KALDIRIMLARI DA İŞGAL ETMEYE BAŞLADILAR

 

Araç sürücüleri ve vatandaşlar, trafiğe kapalı sokaklarda dahi cirit atan sürücülere karşı artık özel önlem alınmasını istiyorlar. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri denetimlerini gece gündüz sürdürmelerine rağmen, bilinçsiz bazı araç şoförleri çift sıra parkın yanında kaldırımları da işgal etmeye devam ediyor. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
yahu hadi belediyeyi anladımda trafikçilerin ne işi var bu haberde, adamlar denetim yapıyor yani arabayla geçip gidiyor trafiğe bir katkıları faydaları bir çalışmaları yokki! haberde çalışan değil çalışmayan kurumlardan bahsederken yazın bunları bari.
Avatar
makon - 9 yıl önce
organize sanayi içinde park halindeki araçlara kesileceğine ceza bence böyle gelişi güzel sorumsuzca kaldırımlara park edenlere kesilmeli ceza yada kurtarıcıyla çekilmesi lazım bakın ozaman park ediliyormu bıktık artık böyle bilinciz insanları park etmelerinden kaldırımlar yetersiz kaldırım demeye binşahit bence toplum olarak bilinçlenmemiz lazım
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
biraz ceza yazılsa bunların azalacağına inanıyorum
Avatar
Vatandaş - 9 yıl önce @vatandaş
ceza yazılacak ne olacak? adamlar arabayı sırtına alıp eve mi taşıyacak? park edecek yer yok. 10 sene çerkezköyü yöneten akp döneminde nüfus 2 kat arttı yaptıkları otopark motopark yok, var olan otopsrkın üstünü örttüler en fazla.
Avatar
vadamdaş 2 - 9 yıl önce
çerkezköyda saddece atatürk caddesimi var özel kurumları caddeye verdiniz diğer cd ler ise kan ağlıyor .
Avatar
MİŞON - 9 yıl önce
hey ak rarti̇ nerdesi̇n.