Park yaparken ağaç kurutmayın

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de yapımına başladığı Kent Park için vatandaşlar uyarıda bulundu: “Çevre düzenlemesi yaparken dikkatli olunmalı. Hükümet Konağı’nın arkasındaki ağaçlar yıllardır orada sapasağlam duruyorlar. Olası hatalar ağaçların kurumasına neden olabilir.”

Park yaparken ağaç kurutmayın
14 Haziran 2017 Çarşamba 19:06

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLSÜN

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de yaklaşık 75 dönümlük alanda inşa etmeye başladığı Kent Park için Çerkezköylü vatandaşlar açıklamalarda bulundu. Özellikle Hükümet Konağı’nın arka bölümünde kalan ağaçların yıllardır orada bulunduğunu kaydeden vatandaşlar, ağaçların zarar görmemesi için çalışmaların titizlikle yürütülmesini istiyor.

OLASI HATALAR AĞAÇLARIN KURUMASINA NEDEN OLABİLİR

Çerkezköy Belediyesi’nin; Hükümet Konağı bahçesi ve Şehit Ömer Halisdemir Parkı başta olmak üzere, gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri sonucunda pek çok ağacın kuruduğunu kaydeden Çerkezköylüler, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de aynı hataları yapmasın. Çevre düzenlemesi yaparken dikkatli olunmalı. Hükümet Konağı’nın arkasındaki ağaçlar yıllardır orada sapasağlam duruyorlar. Olası hatalar ağaçların kurumasına neden olabilir.” ifadelerini kaydetti.

DAHA FAZLA AĞAÇ KAYBI İSTENMİYOR

Bunun dışında Çerkezköy Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün de çevre düzenlemesi ve park yapım çalışmalarında daha titiz davranmalarını isteyen vatandaşlar, daha fazla ağaç kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.