S Plaka taleplerini UKOME’ye ilettiler

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, düzenlediği basın toplantısında şoför esnafı olarak personel taşımacılığının S plakalı araçlarla yapılması taleplerini UKOME’ye ilettiklerini belirterek, alt komisyondan çıkacak karar ile şoför esnafının haklarının korunacağına inandıklarını ifade etti.

S Plaka taleplerini UKOME’ye ilettiler
26 Ağustos 2014 Salı 08:00

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, dernek merkezinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Fikret Tanyeri, son günlerde dernek yönetimi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin Çarşamba günü yapılan toplantısında personel taşımacılığı yapan şoför esnafı olarak taleplerinin gündeme geldiğini belirten Tanyeri, taleplerinin görüşülmek üzere alt komisyona havale edildiğini belirtti.
 
TALEPLERİ ALT KOMİSYONDA GÖRÜŞÜLECEK
 
Tanyeri, Personel taşımacılığının sadece S plakalı araçlarla yapılmasını istediklerini ifade ederek, “Ayrıca önceden S plakalı muadili olarak verilen yol belgelerinin S plakalara çevrilmesini, J plakalı araçlarla personel taşımacılığı yapılmamasını istiyoruz. Talebimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi alt komisyonunda görüşülerek karara bağlanacak. Personel taşımacılığı yapan şoför esnafımızın taleplerini ilgili noktalara iletiyoruz. Burada biz personel taşımacılığı yapan şoför esnafımızın sorunlarını Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan dile getirecek. Başkanımız Şenol Turan’ın personel taşımacılığı yapan şoför esnafı için her şeyi yapacağına inancımız tamdır” dedi.
 
ŞOFÖR ESNAFI İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ
 
Amaçlarının sadece personel taşımacılığı yapan şoför esnafının haklarını korumak olduğunu sözlerine ekleyen Fikret Tanyeri, “Kimseye bir kırgınlığımız eleştirimiz yok. Bizler, sadece evine ekmek götürme mücadelesi veren personel taşımacılığı yapan şoför esnafı için mücadele veriyoruz. Mücadelemiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılık içerisinde sürecektir” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail adar ben plkm cekme yapacam olurmu - 10 yıl önce
slm ıkıtane s plkm var yol belgelerım yok şuanda ne oldu pılakarım arabalarım düşük mudel
Avatar
kanber adar - 10 yıl önce
ben yenı arac aldım plkm yok alabılırmıyım s pk teşekueler
Avatar
metehan - 9 yıl önce
evrak nasıl güzenleniyo daha onu bilmiyo ukm derdini anlatıcak muhattap bile bulamıyonki
Avatar
tarkan özgül - 9 yıl önce
biraz zor alırsın gamberim