Sağlık için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi tarafından Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen ‘Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor’ etkinliğine yoğun katılım sağlandı

Sağlık için yürüdüler
13 Nisan 2015 Pazartesi 18:47

 YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Düzenlenen yürüyüşe, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Can ve İmdat Özgör, CHP Belediye Meclis Üyeleri’nden bazıları, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, CHP İlçe Yönetimi’nden bazı isimler, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Belediye Spor İşleri Sorumlusu Oğuz Alaca ve birçok Çerkezköylü vatandaş katıldı.

ALACA: SOSYAL ETKİNLİKLER BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Yapılan etkinliği değerlendiren Oğuz Alaca; “7-12 Nisan Dünya Sağlık Haftası nedeni ile Çerkezköy Belediyesi olarak halkımıza sağlıklı bir yaşamın spor ile iç içe olduğunu vurgulamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Günümüzde sağlıklı bireyler olmamız için mutlaka düzenli spor yapmalıyız. Bunun ilk adımını bugün hep birlikte gerçekleştirdik. Böyle güzel bir günde, güzel insanlarla yaptığımız bu tür sosyal etkinlikler bundan sonra da devam edecek. Çerkezköy Belediyesi olarak çocuk, genç, yaşlı demeden bütün vatandaşlarımızı sporun içine katma hedefimiz var. Bunun için halkımızı bilinçlendirerek bu tür aktivitelerin olumlu yönlerini anlatarak spora bakış açısını değiştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İKRAMLAR YAPILDI

Yürüyüşün sonunda katılımcılara Çerkezköy Belediyesi tarafından süt ve kek ikramı yapıldı. Ayrıca yürüyüşün tamamlanmasıyla, o sırada aynı alanda idman yapan 1911 Çerkezköyspor  Futbol Takımı ile karşılaşan yürüyüşçüler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.