Sizin hakkınız benim hakkımdır

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, S ve J plakalarla ilgili olarak UKOME’de yaşanan sıkıntıya tepki göstererek üyelerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüler. Yaşar Kuş, S ve J plakalarla ilgili olarak yönetmeliğin karara bağlanmasının ardından yeni bir kararla S ve J plakalarının açılacağını ifade ederek mağdur olacaklarını belirtirken, Vahap Akay ise şoför esnafının yüreğine su serperek, “Çerkezköy’de yaşanan sıkıntı neyse burada ortak fikrimizi alırız, orada gider hakkımızı savunuruz. Sizin hakkınız benim hakkımdır” dedi.

Sizin hakkınız benim hakkımdır
28 Kasım 2014 Cuma 08:05

BAŞKAN AKAY İLE MECLİS SALONUNDA BİR ARAYA GELDİLER
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve Oda Üyeleri dün Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Akay ile görüştü. Belediye Binası önünde toplanan Çerkezköy  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve Oda üyeleri S ve J plakalarının açılmaması için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

SİZİN HAKKINIZ BENİM HAKKIM
Konu ile ilgili Başkan Akay’a bilgi veren Yaşar Kuş, S ve J plakalarla ilgili olarak yönetmeliğin karara bağlanmasının ardından yeni bir kararla S ve J plakalarının açılacağını ifade ederek mağdur olacaklarını belirtirken, Vahap Akay, “Büyükşehir’de yapmamız gereken ne varsa, Çerkezköy’de yaşanan sıkıntı neyse burada ortak fikrimizi alırız, orada gider hakkımızı savunuruz. Sizin hakkınız benim hakkımdır” açıklamasında bulundu.

S VE J PLAKALAR VERİLMEYECEK DENMİŞTİ
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, arkadaşlarının mağdur olmasını istemediğini sözlerine ekleyerek, “Kurban Bayramı’nın 2. Günü UKOME Başkanı Zeki Gürcün bayramlaşmaya geldiğinde bizzat kendisi S plakalarla alakalı yönetmeliğin karara bağlandığını ve hiçbir sorunun olmadığını açıkladı. ‘S ve J plaka verilmeyecek’ dedi. Yönetmelikte de ‘İhtiyaç halinde ilgili ilçenin belediyesi ve odasının görüşü alınır’ diyor. Ben arkadaşlarımı yarın öbür gün es kaza bir şey olursa bilgilensinler diye buraya çağırdım” dedi.

BANA BU MEVKİYİ BABAM VERMEDİ HALKIMIN İSTEĞİYLE GELDİM
Toplan esnasında her bir ağızdan ses çıkarken, bir şoför esnafı Başkan Akay’a, ‘Buranın amiri ve bizim hakkımızı savunan sizsiniz. Ha siz savunmayacaksanız bu işi yapmayın, biz de bu işi yapmayalım’ serzenişinde bulunurken, Vahap Akay ise, “Benim hiçbir şeyi bırakacağım yok. Bu mevkiyi bana babam vermedi halkımın isteğiyle geldim. Ben hakkınızı savunmak için buradayım. Yarın da buradayız. O savunmayı yapmazsam o zaman gel burada istediğini söyle” cevabını verdi. Başkan Akay daha sonra toplantı için Tekirdağ’a hareket ederken, konuyu da bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ileteceğini ve gerekli çözümleri arayacaklarını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.