Sünnet şöleni renkli geçti

Bu yıl birincisi düzenlenen Çerkezköy Belediyesi sünnet şöleni renkli görüntülere sahne olurken, Çerkezköy Belediyesi önünde toplanan sünnet çocukları Hacivat ile Karagöz, sihirbaz ve pandonim gösterileri ile eğlendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Belediye binası önünde sünnet çocuklarıyla toplu fotoğraf çektirdikten sonra Atatürk Caddesi üzerinden çocuklarla beraber şölenin yapılacağı eski otogar mevkiine kadar yürüdü

Sünnet şöleni renkli geçti
16 Eylül 2014 Salı 07:53

Düzenlenen sünnet şölenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
ÇOCUKLAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen toplu sünnet şöleni etkinlikleri Pazar günü Çerkezköy Belediye binası önünde toplanan sünnet çocukları ve aileleri yapılan Hacivat ile Karagöz oyunu ve pandonim gösterileri ile başlarken, keyifli anlar yaşandı. Gösterilerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet çocuklarıyla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
ŞÖLEN ALANINA KADAR YÜRÜDÜLER
Belediye binası önünden şölenin yapılacağı alana doğru Vahap Akay ile el ele yürüyen sünnet çocuklarının heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Şölenin yapılacağı alana varan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet olan tüm çocuklara çeyrek altın hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar düzenlenen gösteriler ile doyasıya eğlenerek keyifli dakikalar yaşadılar.
 
PINAR GÜÇLÜ VE ŞAFAK SÖNMEZ KONSERİ İLE DEVAM ETTİ
Şölen alanında bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet işlemlerini karşılayan Özel Optimed Hastanesi'ne ve Genel Koordinatör Ayhan Arslan'a teşekkürlerini sunarken rekrasyon alanı projesi ile ilgili de vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Akay'ın konuşmasının ardından Genel Koordinatör Ayhan Arslan'da "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu etkinlikte Çerkezköy'ün gözde sağlık merkezi olarak bulunmalıydık. Başkanımız Vahap Akay'ın davetini geri çevirmedik ve bu etkinlikte bizde yer aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı ve ardından sünnet şöleni sanatçı Pınar Güçlü ve Şafak Sönmez’in  konseri ile devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.