Tasarım harikası

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde bir türlü tamamlanamayan Bülent Ecevit Parkı’nın amfi tiyatrosuna reji benzeri bir yer inşa edildi. Bu bölüm, seyircilere ayrılan kısmın tam ortasına yapılınca da bölümün arkasında kalan seyircilerin sahneyi görmeleri imkansız hale geldi

Tasarım harikası
29 Eylül 2015 Salı 15:22

TAAHHÜT EDİLEN SÜRE 2 KATINA YAKLAŞTI

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde 2013 yılının Ağustos ayında başlayan ve tamamlanma süresi 400 gün olarak belirtilen Bülent Ecevit Parkı yapım çalışmaları başlayalı yaklaşık 790 gün olmasına rağmen park hala tamamlanabilmiş değil.

BEKLENTİLER ARTTI

1 yıl, 35 günde bitirilmesi gereken park, taahhüt edilen sürenin neredeyse 2 katına ulaştı fakat hala tamamlanmayı bekliyor. Hazırlanması gereken süre bu kadar aşılmışken, parktan beklentiler de artıyor.

SEYİRCİLER SAHNEYİ GÖREMEYECEK

Fakat 2 yılı aşkın süredir bitirilmeye çalışılan parkta ilk hata gözlerden kaçmıyor. Parkın tamamlanan çalışmalarının içinde amfi tiyatroya yapılan reji bölümü benzeri bir kulübe dikkat çekiyor. Öyle ki bu bölümün arkasında kalan seyircilerin sahneyi görmeleri bu kulübe yüzünden imkansız hale gelmiş.

VATANDAŞLAR ‘YAPI’YI DEĞERLENDİRDİ

Parkın henüz tamamlanamamış halini ziyaret eden vatandaşlardan, amfi tiyatroya yapılan kulübeyi değerlendirmelerini istediğimizde yapılan yorumlardan en popüleri ise şu: “Tasarım harikası.”

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.