TEDES muamması

Yaklaşık 2 yıldır Çerkezköy'ün gündeminde olan TEDES projesi'nde firma 15-20 gün içerisinde iş teslimi yapacak fakat TEDES'in çalışıp çalışmayacağı henüz net değil. Alınan bilgilere göre Türkiye genelinde TEDES'ler şuanda cezai işlem uygulamıyor. Bu durumda Çerkezköy'de de faaliyete geçmeyi bekleyen büyük yatırımın ne olacağı merak konusu

TEDES muamması
27 Eylül 2017 Çarşamba 17:55

CEZA SÖZ KONUSU DEĞİL
TEDES projesi ile son aşama hakkında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay gazetemize verdiği demeçte şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği üzere TEDES ihalesi iptal olmuştu. Daha sonra Bakanlık ile yazışmalarımız sonucunda firma yarım bıraktığı işi teslim aldı. Bizden de ek süre istedi. Muhtemelen 15-20 gün sonra TEDES'i bize teslim edecek. Şuanda ceza kesme gibi bir durum söz konusu değil. Sadece test amaçlı makineleri deniyorlar"
TÜRKİYE GENELİNDE TEDES ÇALIŞMIYOR
Öte yandan alınan bilgilere göre şuanda Türkiye genelinde TEDES'lerin çalışmadığı belirtiliyor. Çerkezköy için ise firmanın iş teslimi yapmasından sonra TEDES'lerin çalışıp çalışmayacağı yeni bir soru işareti doğuruyor. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.