Tekirdağ’da petrol bulundu iddiası...

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, geçtiğimiz gün katıldığı bir TV programında Doğu Akdeniz’de yaşanan hareketli gelişmeleri değerlendirdiği sırada Trakya’da ciddi oranda petrol rezervi bulunduğunu dile getirdi.

Tekirdağ’da petrol bulundu iddiası...
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:54

METE YARAR PETROL BULUNDUĞUNU SÖYLÜYOR
Bir televizyon kanalında düzenlenen programa katılan Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Doğu Akdeniz’de bulunan petrol rezervlerine ilişkin yaşanan hareketli gelişmeleri değerlendirdi. Buradaki konuşmasında Trakya’da da ciddi oranda doğalgaz ve petrol rezervi keşfedildiğini kaydeden Yarar, keşfedilen petrol rezervinin çıkartılacağını kaydetti.

VALİLİKTEN PETROLA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA
Mete Yarar’ın TV kanalında yaptığı açıklamaları destekler nitelikte bir açıklama da yaklaşık 2 ay önce Tekirdağ İl Koordinasyon Toplantısı’nda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’dan gelmişti. Basın mensuplarına kapalı olarak düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yıldırım’ın Tekirdağ’da petrol bulunduğunu ifade ettiği toplantıda bulunan kişilerce iddia edilmesine rağmen sorularımız üzerine Valilik tarafından konu hakkında yalanlama geldi. Toplantıda görüşülen konunun doğalgaz rezervi olduğuna ilişkin şifaen yapılan açıklamada petrol arama ve çıkartma işlemlerinin söz konusu olmadığı ifade edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.