TRAKYA MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen 1. Trakya Masa Tenisi Turnuvası’nı 7 kupayla tamamladı.

TRAKYA MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Ocak 2020 Cuma 13:07


   Lüleburgaz Belediyesi ve Zirve Eğitim Kültür Gençlik Spor Kulübü’nün birlikte düzenlediği 1. Trakya Masa Tenisi Turnuvası, Lüleburgaz Futbol Yıldızları Akademisi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyona Bulgaristan dahil olmak üzere, Trakya’dan toplam 30 kulüp ve 290 sporcunun katıldığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Sevinç, “Masatenisi takımımız büyük bir başarı göstererek turnuvayı toplam 7 kupayla tamamladı” dedi.
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı’nda Kaan Ali Durmuş’un Küçük Erkekler, Sude Naz Harda’nın da Küçük Kızlar kategorilerinde yarıştığını kaydeden İbrahim Sevinç, “Buse Fidan ve Sıla Güntekin Yıldız Kızlar kategorisinde, Fatih Özgenç de Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele etti. Yunus Emre Mert ve Danyal Güntekin de turnuvada Genç Erkekler kategorisinde yarıştı” diye konuştu.
   Turnuvada gösterdikleri mücadele sonucu dereceye giren sporcuları tebrik eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Sevinç, “Ayrıca bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay ve turnuvada bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a da teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.
SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM
   Elde ettikleri başarılardan dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, “Sporcularımız, elde ettikleri bu başarı ile bir kez daha bizleri gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.