Verici için yıkım programı yapılıyor!

Vericilerin, TV ve Radyo Verici Kulesi’ne taşınması için son gün 1 Mart olarak açıklanırken, RTÜK’ün eski kulede bulunan emisyon cihazını yeni kuleye nakletme işlemi uzadığı için eski vericinin yıkımı da gecikmişti. Emisyon cihazının gelmesi ve kısa bir süre içinde yeni yerine taşınmasının ardından eski verici kulesinin yıkılacağı ve bunun içinde yıkım programının yapıldığı ifade edildi

Verici için yıkım programı yapılıyor!
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:21

TAŞIMA İŞLEMİ DEVAM EDİYOR
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Kartalkaya Mevkii’nde bulunan 240 ada 45 nolu parsele yapımı tamamlanan 70 metre yüksekliğindeki yeni TV ve Radyo Verici Kulesi’ne taşınmak için son gün 1 Mart olarak açıklanmasına rağmen bu sürenin üzerinden üç ay geçti. Geçen süre zarfında birçok TV ve Radyo vericileri yeni yerine taşınırken, halan daha taşıma işleminin devam ettiği öğrenildi.
 
BİR AY İÇİNDE YIKILMASI PLANLANIYOR
 
Taşıma işlemleri devam ederken eski vericinin de yıkılabilmesi adına da RTÜK’ün eski kulede bulunan emisyon kulesine taşıması gerektiği açıklanmıştı. Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, yeni emisyon cihazının geldiği ve taşıma işlemi için gerekli çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Eski vericinin yıkımı içinde yetkililer gerekli yıkım programının yapıldığını ve en geç bir ay içinde yıkım işleminin tamamlanacağını söylediler.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.