Yangında balkonda mahsur kalan hamile kadını itfaiye eri kurtardı

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi’nde bir binanın 5. katında patlama sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kısa sürede söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, yangının çıktığı dairede maddi hasar meydana geldi

Yangında balkonda mahsur kalan hamile kadını itfaiye eri kurtardı
16 Mart 2015 Pazartesi 18:29

 ANNE VE İKİ ÇOCUĞU DUMANDAN ETKİLENDİ

Dün saat 11.00 sularında Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi, Şehit Muharrem Yanal Sokak, Çağdaş Apartmanı, 5. katta çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yangının çıktığı dairede bulunan Hülya Çelik (29), Alperen Çelik (4) ve Dilaranur Çelik (6) ambulanslarla Çerkezköy devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ANNE BİR SÜRE BALKONDA MAHSUR KALDI

Alperen Çelik (4) ve Dilaranur Çelik (6) yanan haneden çıkartılıp direk hastaneye götürülürken, anne Hülya Çelik (29) bir süre evlerinin balkonunda mahsur kaldı. Hamile olduğu öğrenilen Hülya Çelik’e (29) ilk müdahaleyi bir itfaiye eri yaptı. Oksijen tüpüyle balkona çıkan itfaiye eri, Hülya Çelik’e oksijen tüpünü bağladıktan sonra, anne adayını ambulansa götürdü.

SAĞLIKLARININ İYİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Dumandan etkilenen anne ve iki çocuğuna hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra doktorlardan alınan bilgiye göre anne ve iki çocuğunun durumlarının iyi olduğu, ciddi bir sorunlarının olmadığı öğrenildi.

AKRABALAR HASTANEYE AKIN ETTİ

Olayın duyulmasının ardından hastaneye akın eden ailenin yakınları, hastane koridorlarında bir süre feryat ettiler. Doktorların yaptıkları olumlu açıklamalardan sonra sakinleşen dost ve akrabalar, Hülya, Alperen ve Dilaranur Çelik’i sağlıklı bir şekilde görünce rahat bir nefes aldılar.

İTFAİYE EKİPLERİ BAŞARILI BİR ÇALIŞMA YAPTI

Yangında can kaybı ya da ciddi yaralanmaların meydana gelmemesi yüreklere su serperken yangın ihbarından çok kısa bir süre sonra olay yerine yetişen itfaiye ekiplerinin, başarılı bir söndürme çalışmasıyla yangını kolay bir şekilde kontrol altına alıp söndürmeleri ve mahsur kalan anneyi kurtarmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri’nin ne denli donanımlı ve hazır olduklarını gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.