Yeni çöp dökme alanı mı oldu?

Eski Otogar alanının karşısında bulunan boş alan yeni çöp dökme alanı mı oldu? Çerkezköy Belediyesine ait cadde ve sokakları temizleyen fırçalı çöp aracı temizlik işleminin ardından Çerkezköy çöplüğünü kullanarak dorsesinin boşaltması gerekirken, eski otogar alanının karşısına birikmiş çöpleri boşaltması objektiflerimizden kaçmadı

Yeni çöp dökme alanı mı oldu?
27 Mart 2015 Cuma 08:41

 OBJEKTİFLERİMİZE YANSIDI

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait fırçalı çöp aracı, cadde ve sokaklarda ki temizlik işlemini tamamlamasının ardından kasasında biriken çöpleri eski otogarın karşısında bulunan boş alana dökerken objektiflerimize yakalandı. Yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda Fırçalı çöp aracının gerekli temizlik işlemini tamamlamasının ardından kasasında biriken çöpleri Çerkezköy çöplüğüne dökmesi gerektiği ifade edildi.

BİRKAÇ GÜNDÜR ÇERKEZKÖY ÇÖPLÜĞÜNE GİDEMİYORMUŞ!

Diğer çöp araçları gibi fırçalı çöp aracının da Çerkezköy çöplüğünü kullanması gerektiği yetkililer tarafından belirtilirken, Çerkezköy çöplüğünün yollarında bozulmalar meydana geldiği ve fırçalı çöp aracının o yollarda aracın altını vurduğu için birkaç gündür Çerkezköy çöplüğüne gidemediği açıklandı.

NEDEN ORAYA BOŞALTTI?

Fırçalı çöp aracı Çerkezköy Çöplüğünün yollarının bozuk olmasından dolayı o alanı kullanamadığına göre neden Çerkezköy’ün göbeğinde bulunan bir boş alana kasasında ki çöpleri boşalttığı ise merak konusu oldu? 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.