Yerin onayı Başbakanlıkta

2014 yılının Eylül ayında yaşanan sel felaketinde Hükümet Konağının giriş katını su basmış ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büyük ölçüde zarar görmüştü. Yapılan yazışmalar sonucunda İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Barbaros caddesi üzerinde yeni bir yer bulurken, Başbakanlıktan gelecek onayın ardından İlçe Tarım Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak

Yerin onayı Başbakanlıkta
24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:47

 SELDE BÜYÜK ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Başbakanlıktan gelecek onayın ardından artık Barbaros caddesi üzerinde bulunan 450 metrekarelik yeni hizmet binasında vatandaşlara hizmet verecek. 2014 yılının Eylül ayında yaşanan sel felaketinde Hükümet Konağının giriş katı sular altında kalırken, bu alanda vatandaşlara hizmet veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büyük oranda zarar görmüştü.

EN DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN FİRMA İLE ANLAŞILDI

Yaşanan sel felaketinin ardından İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, aynı durumun bir kez daha yaşanmaması adına gerekli yazışmalarda bulunarak yeni yer arayışına başlamışlardı. Birkaç firma ile görüşen İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri gelen yüksek tekliflerin arasından en düşüğü ile anlaşarak durumu Tekirdağ İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ilettiler.

BAŞBAKANLIK ONAYINDA

İl’den gelen yetkililer yer üzerinde yaptıkları incelemenin ardından durumu Bakanlığa ileterek yeni hizmet binasının Barbaros caddesi üzerinde bulunan alanın olabileceğini ifade ettiler. 450 metrekarelik alan 3 kattan oluşurken, Bakanlıktan çıkan onayın ardından son söz Başbakanlıkta. İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binası şuanda Başbakanlığın onayında beklerken, çıkacak olur yazısının ardından yeni hizmet binası kısa süre içinde Çerkezköy halkının hizmetine sunulacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.