Zafer Bayramını kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bugün sabah saat 10.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tebrikleri Çerkezköy Kaymakamlığı’nda kabul etmesi ve ardından saat 10.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak

Zafer Bayramını kutluyoruz
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:36

Kaymakamlık Makamı’nda yapılacak olan tebriklerin kabul edilmesi ve Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından kutlamalar saat 11.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Belediye Meydanı’nda törene katılan vatandaşların Zafer Bayramını kutlaması ile devam edecek.
TÖRENLER GEÇİŞ İLE SON BULACAK
Ardından İstiklal Marşı ile şanlı bayrağımız göndere çekilecek. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşma ise Kr. Plt. Kur. Adem Uçar tarafından yapılacak. 30 Ağustos Zafer bayramı askeri geçit töreni ile son bulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
zafer bayramımızı kutluyoruzda sokak ve caddelerde neden bayraklar asılmadı sanki buruk bir bayrammmm bilen varsa yazsın