Zafer Bayramının 90. Yılı'nı kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. Yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de bugün yapılacak törenler ile kutlanacak

Zafer Bayramının 90. Yılı'nı kutluyoruz
30 Ağustos 2012 Perşembe 08:28

KUTLAMALAR 9.00’DA BAŞLIYOR
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bugün sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ve bir dakikalık saygı duruşu ile başlayacak. Ardından İstiklal Marşımız hep bir ağızdan çoşku ile söylenecek ve şanlı bayrağımız göndere çekilecek.
PAŞA KUTLAMALARI KABUL EDECEK
Atatürk Anıtı'ndaki törenin ardından saat 09.20-09.30'da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan Kaymakamlık makamında kutlamaları kabul edecek. Kutlamaları kabulün ardından saat 10.00'da Belediye meydanı'nda Kaymakam Ayhan Bayhan, Belediye Başkanı Ali Ertem ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdelen, tören alanında tören birliklerinin ve halkın bayramını kutlayacaklar.
KUTLAMALAR ATATÜRK CADDESİ'NDE YAPILACAK
Atatürk Caddesi'nde yapılacak kutlamalar İstiklal Marşının okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli Hava Svn. Kur. Yzb. Galip  Bilgin tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşmanın yapılması ile başlayacak. Konuşmanın ardından yapılacak Tören Geçişi ile 30 Ağustos Zafer Bayramı programı sona erecek.
TEDBİRLER ALINDI
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Çerkezköy Belediyesi ilçeyi bayraklarla süslerken, törenlerin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü'de gerekli tedbirleri aldı. Ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi'nde ve Atatürk Anıtlarında temizlik yapıldı ve Atatürk Caddesi ve tören alanı bayraklar ile donatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.