İrmet, meslek hastalıkları konusunda bilgilendirdi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ve Çerkezköy Kent Konseyi işbirliğiyle ‘Meslek Hastalıkları’ konulu bir seminer düzenledi.

İrmet, meslek hastalıkları konusunda bilgilendirdi
22 Kasım 2017 Çarşamba 14:45

3 FARKLI BAŞLIKTA BİLGİLENDİRME YAPILDI
Çerkezköy Kent Konseyi Seminer Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Çekezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ömer Suha Vardareli, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Serpil Yılmaz Erdoğan, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Bahar Özçelik Handemir, Hastane Kurumsal İletişim Uzmanları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Keskin Işık ile vatandaşlar katıldı.
ÇEVRE VE ÇALIŞMA ŞARTLARININ ÇALIŞANLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ömer Suha Vardareli’nin ‘Gürültüye Bağlı İşitme Kayıpları’, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Serpil Yılmaz Erdoğan’ın ‘Bedensel Çalışmalarda Bel Ağrısı ve Ergonomi’ ve Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Bahar Özçelik Handemir’in ise ‘Mesleki Akciğer Hastalıkları’ konularında verdiği önemli bilgilerin ardından çevre ve çalışma şartlarının çalışanlar üzerindeki etkilerinden bahsedildi ve Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi doktorları, katılımcıların sorularını yanıtladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.