Vize Belediye personeline İrmet’ten ayrıcalık

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Vize Belediyesi arasında belediyede personelinin Hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı yararlanabilmeleri için sözleşme imzalandı

Vize Belediye personeline İrmet’ten ayrıcalık
25 Ağustos 2017 Cuma 13:51

BELEDİYEDE DÜZENLENDİ
Vize Belediyesi’nde gerçekleşen anlaşmaya Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama sorumluları Burçin Biçer ve Kübra Işık katıldı.
AYRICALIKLI FAYDALANACAKLAR
İrmet Hospital ile Vize Belediyesi arasında yapılan anlaşma kapsamında belediye çalışanları ve birinci derece yakınları Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklar.
‘HAYIRLI OLSUN’ TEMENNİSİ
Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ile İrmet Hospital Kurumsal İletişim Pazarlama sorumluları Burçin Biçer ve Kübra Işık anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.