Çerkezköyspor transfer atağında

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Çerkezköyspor yeni Başkan ve Yönetimiyle birlikte transfere hızlı girdi. Teknik kadrosunu yenileyen Çerkezköyspor’un, geçen yılki kadrosunu koruyarak 7 yeni transfer yaptığı açıklandı. Başkan Ahmet Korkmaz, transferlerle ilgili önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Çerkezköyspor transfer atağında
09 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi. Transfer dönemini hareketli geçiren Korkmaz, yeni sezon öncesinde teknik kadroyu yenilediklerini, mevcut kadrodaki futbolcuları koruyarak 7 yeni oyuncu transfer ettiklerini açıkladı.
MEVCUT KADROYU KORUDUK
Çerkezköy Gazetesi'ne transferlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Korkmaz, umut verdi. Mevcut kadroyu koruduklarını belirten Korkmaz, "Geçen yılki futbolcularımızla yeniden anlaştık. Orçun Engin dışında tüm futbolcularımızla yeniden anlaşma sağladık" dedi.
7 TRANSFER YAPILDI
Mevcut kadroyu koruduklarını belirten Korkmaz, bunun dışında 7 yeni transfer yaptıklarını açıkladı. Transferlerin isimlerini şimdilik açıklamayacaklarını belirten Korkmaz, "Eksik gördüğümüz noktalara takviye yaptık. Toplam 7 futbolcu transfer ettik. Şuan bu transferlerin isimlerini açıklamak istemiyoruz. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde imza töreni düzenleyeceğiz. O gün bu 7 futbolcumuzuda herkes görecek" diye konuştu.
İDDİALI BİR TAKIM KURUYORUZ
Yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Başkan Ahmet Korkmaz, "Çok iddialı bir takım kurduk. Bu takım şampiyonluğa oynayacak. Bu kadroyla bu sezon 3. Lige çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Başkan Korkmaz, isimlerini vermediği 7 transferin mevkileri hakkında bilgi verdi. Korkmaz, "Transferlerimizin mevkilerini söyleyebilirim. 1 kaleci, 1 stoper, 1 forvet, 2 orta sahanın sağı ve soluna ve bir de ön libero transfer ettik" açıklamasını yaptı.
TEKNİK EKİP YENİLENDİ
Geçen yılki teknik ekibi tamamen değiştiren Başkan Ahmet Korkmaz, "Yeni bir teknik kadroyla da anlaşmaya vardık. Teknik ekibimizle de imza töreninde Çerkezköy kamuoyunu tanıştıracağız. Bir teknik direktör ve onun yardımcısı ile anlaştık. Bir de kaleci antrenörü ile anlaştık. Hepsi akademisyen kökenli bir teknik kadro oldu. Teknik ekibimizede yeni transferlerimizede güveniyoruz" diye konuştu.
Korkmaz, "Yönetim olarak transferde ince eleyip sık dokuduk. Hedef transferler yaptık. Gelecek arkadaşların hepsi lig tecrübeleri olan ve buraya şampiyonluk yaşamak için gelecek arkadaşlar" diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.