Haydi maça!

2017 – 2018 ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Çerkezköy 1911 Spor bu hafta Uzunköprü Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Mustafa Uğraş Stadı’nda.

Haydi maça!
05 Ekim 2017 Perşembe 14:12

TEMSİLCİMİZ 3. KARŞILAŞMASINA ÇIKIYOR
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden ve Lig’in ilk iki karşılaşmasında aldığı iki galibiyetle liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’un üçüncü rakibi Uzunköprü Spor.
PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00’DA
İlk iki maçı kazanmanın da verdiği moralle yoluna kayıpsız devam etmek isteyen temsilcimiz 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Uzunköprü Spor sınavına çıkacak. Her maça olduğu gibi Uzunköprü karşısına da ‘Biz şampiyon olacağız’ anlayışıyla çıkacak olan temsilcimizin 3. hafta mücadelesi Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşecek.
BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Takımın Bölgesel Amatör Lig’e çok güzel başladığını ve taraftarın da desteğiyle aşamayacakları engel olmadığını kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Basın Sözcüsü Uğur Can Avcılar, “Bölgesel Amatör Lig’deki üçüncü rakibimiz Uzunköprü Spor. İlk iki maçımızı güzel futbol ve taraftarımızın desteğiyle kazanmayı bildik. Bu hafta da ‘Biz şampiyon olacağız’ diyerek maça çıkacağız ve elimizden gelen mücadelenin en iyisini vereceğiz. Çerkezköylü tüm sporseverleri Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’na bekliyoruz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.