Kapaklıspor oynadı Çerkezköyspor kazandı 1-2

Süper Amatör Lig’in 16. Hafta mücadelesinde Kapaklıspor ile Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. Oyun olarak sahada üstün olan taraf Kapaklıspor olsa da Çerkezköyspor sahadan 2-1 galip gelmesini bilen taraf oldu

Kapaklıspor oynadı  Çerkezköyspor kazandı 1-2
04 Mart 2015 Çarşamba 18:44

 MAÇA EV SAHİBİ EKİP BAŞLADI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 16. Hafta karşılaşması Kapaklı Şehir stadında oynandı. Konuk Çerkezköyspor Kapaklıspor karşına Murat, Uğur, Emre, Tolga, Abdi, Engin, Tahir, Can, Oleg Marin, Muharrem ve Ufuk 11’ ile çıkarken, Kapaklıspor sahaya Uğur, Berke, Mehmet, Hüseyin, Ercan, Numan, Garip, Serdar, Yasin, Murat Sarı, Anılcan 11’i ile çıktı. Mücadeleye ev sahibi ekip Kapaklıspor başladı. Oyuna kontrollü başlayan her iki takımda topu ayakta tutarak hazırlık pasları yaparken, Kapaklıspor rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. İlk yarının orta bölümlerinde baskısını arttıran Kapaklıspor, Çerkezköyspor savunmasını geçemedi.

HAKEM OYUNCU VE TARAFTARLARDAN TEPKİ TOPLADI

Çerkezköyspor kendi yarı sahasında çok adamla hücum yapan Kapaklıspor’a karşı kontra atakla cevap verirken, yakalanan bir kontrada Çerkezköy ekibi ilk pozisyonunu buldu. Mücadelenin ilk yarısında kritik bir an yaşandı. İlk yarının orta bölümlerinde gelişen Kapaklıspor atağında hakemin yanlış kararı tepki topladı. Çerkezköyspor ceza alanına yapılan ortada meşin yuvarlak kale çizgisine yöneldi. Çerkezköyspor’lu savunma oyuncularından Tolga’nın çizgideki topa elle müdahalesini es geçen maçın hakemi oyunculardan ve taraftarlardan tepki topladı.

KAPAKLISPOR BİRÇOK POZİSYONDAN YARARLANAMADI

Gelişen Çerkezköyspor atağında ceza alanında topla buluşan Ufuk Törin takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin ilk devresinden başka gol sesi çıkmayınca oyuncular soyunma odalarına 1-0’lık skorla girdiler. Mücadelenin ikinci yarısının başlamasıyla beraber Kapaklıspor üstün bir oyun ortaya koydu. Kapaklı ekibi Murat Sarı ile etkili pozisyon yakaladı. Kaleyi sol çaprazına alan tecrübeli oyuncunun sert şutu az farkla auta çıkarken, taraftarlar bir an için gol diye ayaklandı. Tek kale halinde Çerkezköyspor kalesine yüklenen Sarı-Lacivertli ekip bir çok pozisyona girdi.

CİHAN RAKİP KALEYİ YOKLADI

Mücadelede dakikalar 51’i gösterdiğinde Kapaklıspor beraberlik sayısını buldu. Gelişen atakta orta alanda topu alan Hüseyin rakibini çalımlayarak ceza alanı ön çizgisinde bulunan Serdar’a topu verdi. Serdar’da ceza sahası dışında bulunan Hüseyin’e tek top attı. Hüseyin’in gelişine sert vurduğu top 90 diye tabir edilen yere giderek 1-1’lik eşitliği getirdi. Golün ardından iyice rakip kaleye yüklenen ve galibiyet için gol arayan Kapaklıspor Cihan ile Çerkezköyspor kalesini yokladı. Genç oyuncunun ceza alanı dışından attığı sert şut az farkla auta çıktı.

SAVUNMA SON ANDA ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Çerkezköyspor yarı sahasında çok adamla hücum yapan Kapaklıspor savunmasında boşluklar verdi. Çerkezköyspor uzun toplarla kontra atak yakalarken bunlardan biri dakika 60’da gerçekleşti. Cihan’ın uzun topunda topla buluşan Ufuk ceza alanına girdi. Rakibini geçen Ufuk’un sert şutu üstten auta çıktı. Bir başka ender gelişen Çerkezköyspor atağında sol kanatta topla buluşan Muharrem ceza alanına pas attı. Ceza alanı içinde boşta kalan topa vuran Ufuk kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı. Kapaklıspor’un sahadaki en etkili isimlerinin başında gelen Serdar adeta yıldızlaşırken, takımının beraberlik golüne çok yaklaştı. Hücum yönüne göre sağ kanattan ceza alanına giren genç oyuncuyu iki kişi kapattı. Serdar’ın yerden akıl dolu plase vuruşu kaleciyi de geçerken, savunma son anda çizgiden çıkardı.

MAÇ SONUNDA HAKEME TEPKİ GÖSTERDİLER

Kapaklıspor yeniden beraberlik için Çerkezköyspor kalesine yüklenmeye devam etti. Anıl ile sağ kanattan gelen Sarı-Lacivertli ekip bir fırsattan daha yararlanamadı. Anıl’ın sağ kanattan arka direğe kestiği ortaya kafa vuran Murat topu kaleciye nişanladı. Mücadelenin kalan dakikalarında Kapaklıspor’un baskıları golü getirmeyince Çerkezköyspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin 90 dakikası boyunca verdiği hatalı kararlardan dolayı taraftarlar maç sonunda hakeme tepki gösterdiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.