Masa Tenisi Turnuvası başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 2.’si düzenlenecek olan geleneksel Masa Tenisi turnuvası için kayıtlar başladı

Masa Tenisi Turnuvası başlıyor
29 Mart 2017 Çarşamba 12:51

MÜRACAATLAR HALK MASASI’NA YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi Geleneksel 2. Masa Tenisi Turnuvası için kayıtlar başladı. Turnuvaya katılmak isteyenler Çerkezköy Belediyesi hizmet binasında bulunan Halk Masalarına müracaat edebilirler. Kayıt işlemleri 7 Nisan Cuma günü mesai saati sonuna kadar devam edecek. 8 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da açılış maçı ile turnuva başlayacak ve akabinde grup maçlarına geçilecek. Turnuva 9 Nisan Pazar günü oynanacak olan Çeyrek Final, Yarı Final ve Final müsabakaları ile sona erecek.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, müsabakalar sonunda düzenlenecek olan törenle takdim edilecek. 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Belediyesi Geleneksel 2. Masa Tenisi Turnuvası’nda 2005-2007 doğumlu sporcular Minikler Kategorisi’nde; 2002-2004 doğumlu sporcular Yıldızlar Kategorisi’nde; 1999-2001 doğumlu sporcular Gençler Kategorisi’nde; 1992-1998 doğumlu sporcular Büyükler Kategorisi’nde; 1981 ve üzeri doğumlu sporcular da Veteranlar Kategorisi’nde mücadele edecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.