Narçın; ‘Çerkezköy’de futbol küstürülmüş’

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın düzenlediği basın toplantısıyla takımını değerlendirdi. Narçın, başarı olduğu zaman desteğin de geleceğini ifade ederek, “Çerkezköy’de bizlerde bu havayı yakalamak adına bu sene elimizden geleni yapacağız. İnsanlar bir şekilde gelip bizlere destek olmalı. Manevi gücün yanında maddi destekte çok önemli. Geçtiğimiz sezon maddi anlamda büyük sıkıntı yaşadık. Çerkezköy’de futbol ciddi anlamda küstürülmüş. İlk devrede de ikinci devrede de topçular bizler kadar inanmadı. Eğer ilk yarıda ki başarı devam etmiş olsaydı başarı kaçınılmaz olurdu” dedi

Narçın; ‘Çerkezköy’de futbol küstürülmüş’
10 Mayıs 2015 Pazar 20:33

  

MADDİ ANLAMDA BÜYÜK SIKINTI YAŞADIK

Çerkezköy’ün ismini yükseltmek adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Çerkezköyspor da bizde bunun için çaba gösterdik. İkinci yarı da onlarla yaptığımız maçta iddiamız biraz daha fazla olsaydı daha fazla gayret gösterirdik. Çerkezköy’deki rekabet başarıya yansımadı. Çorlu ekipler de birbirine düştü. 1947 bu işte bütün kitleyi arkasına aldı ve başarıyı yakaladı. Çerkezköy’de bizlerde bu havayı yakalamak adına bu sene elimizden geleni yapacağız. İnsanlar bir şekilde gelip bizlere destek olmalı. Manevi gücün yanında maddi destekte çok önemli. Geçtiğimiz sezon maddi anlamda büyük sıkıntı yaşadık” diye konuştu.

BAŞARI VARSA DESTEK GELİR

Basın mensuplarının Çerkezköy’de iki futbol takımının yer almasının spora zararı oluyor mu sorusunu da cevaplandıran Narçın, “Çok fazla olmasa da elbette etkisi var. Başarı neredeyse onun arkasından ilerleyerek gidilmelidir. Çorlu 1947 ileri gitmeye başlayınca tüm kitle tarafından büyük bir destek geldi kendilerine. Bizde burada biraz öndeydik insanlarda desteğe gelseydi belki şampiyon olamayacaktık ama her şey daha farklı olabilirdi. Çerkezköy’de futbol ciddi anlamda küstürülmüş. İlk devrede de ikinci devrede de topçular bizler kadar inanmadı. Eğer ilk yarıda ki başarı devam etmiş olsaydı başarı kaçınılmaz olurdu. Yüzde 90 şampiyon biz olurduk diyebilirim. Futbolcu kardeşlerimizin inancı biraz daha azdı. Tabi ki hepsi için bunu söylemek olmaz” dedi.

ÇİZGİMİZİ BOZMADAN DEVAM EDECEĞİZ

Hiçbir futbolcuya borçlarının olmadığını ifade eden Murat Narçın, “Futbolcuların ödemeleri kuruşu kuruşuna yapıldı. İkinci devrede yapılan transferler de teknik heyet ve benim sorumluluğumda doğrusuyla yanlışıyla bizlerde dahiliz. Takım ruhen bitmişti ve bundan dolayı şampiyonluğu kaçırdıklarını hissedince saldılar. Oyuncu arayışlarımız 15-20 gün sonunda ufak bir çalışmalara başlarız. Çerkezköy’de artık başarıyı yakalayacağız. Bu sadece bizimle olmuyor, tüm kitleyi bu işin içine çekmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın bir beyanatını okuduk ve bir şekilde başarılı olana gerekli desteği sağlayacağım dedi. Başarı olursa halkımızın da kamuoyunun da destek vereceğini düşünüyoruz. Çizgimizi ahlakımızı bozmadan devam etmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu.

OYUNCULARIMIZ BİZLER KADAR İNANMADI

Önümüzdeki sezon alt yapıya büyük önem vereceklerini sözlerine ekleyen Narçın, “Kadromuzu daha geniş tutacağız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.