1907 Kartal Futbol Akademisi antremanlara start verdi

1907 Kartal Futbol Akademisi Atıcı Spor Kompleksi’nde eğitimlerine başlarken, 6-15 yaş arası bütün çocukların yer aldığı akademide kayıtların tüm hızıyla devam ettiği belirtildi

1907 Kartal Futbol Akademisi antremanlara start verdi
19 Temmuz 2014 Cumartesi 07:12

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'NİN BİR ARAYA GELMESİYLE OLUŞTU
1907 Kartal Futbol Akademisi Antrenörü Hüseyin Karaca, Futbol Akademisi hakkında bilgiler verirken "Beşiktaş Futbol Okulu ve Fenerbahçe Futbol Okullarının bir araya gelerek kurmuş oldukları okul Kapaklı’da ve Çerkezköy’de büyük bir ilgi gördü. 1907 Kartal Futbol Akademisi ismi ile eğitimlerini sürdüren okul iki hafta içinde sayısını ise yüze yükseltmiştir. Atıcı Spor Kompleksi’nde 1 Temmuz tarihinde start verilen eğitimler yıl boyu devam edecektir. Futbol Akademisi sporcuları 1907 Kartal Spor Kulübü adı altında da liglerde boy gösterecektir” dedi.
ANTREMANLAR SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ
Antrenör Karaca yaptıkları antremanlara, sporcu ailelerini izlemeye davet ederken "Bu bölgede lider okul olma yolunda büyük aşama kaydettik. Yılın iki dönemi Dereağzı Tesisleri’nde, iki dönemi de Fulya Tesisleri’nde seçmelere katılacağız. Yönetim olarak kaliteli insanlarla çalışıyoruz. Umarım her şey çok güzel olur. Okulumuza kayıt yaptırmak isteyenleri Atıcı Spor Kompleksi’ne bekliyoruz. Antrenmanlarımızı ise Salı ve Perşembe günleri saat 17.00 ile 19.30 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.