Ak Parti'den Bayhan'a nezaket ziyareti

Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Milletvekili Adayı Sait Yazı seçim öncesinde ziyaret ettikleri Kaymakam Ayhan Bayhan'ı seçimden sonrada unutmadı. Teşekkür ziyaretleri içerisinde Kaymakam Bayhan'a da yer veren Demirbağ, seçim üzeri asayiş ve güvenlik önlemlerinde gösterdiği yoğun gayret nedeniyle de teşekkür etti.

Ak Parti'den Bayhan'a nezaket ziyareti
23 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün başlattıkları teşekkür ziyaretleri arasına Kaymakam Ayhan Bayhan'ı da aldı. Kaymakam Bayhan'ı makamında ziyaret eden Demirbağ, seçim üzeri asayiş ve güvenlik tedbirlerinde gösterdiği gayret nedeniyle teşekkür etti.


Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçim öncesi yaptığı 'Destek' ziyaretleri sırasında geldiği Kaymakam Ayhan Bayhan'ı bir kez daha unutmadı. Önceki gün başlattıkları 'Teşekkür' ziyaretlerinin ikinci gününde Kaymakam Ayhan Bayhan'ı makamında ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ teşekkür etti. Sivil toplum örgütlerine seçimde verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Demirbağ, Kaymakam Ayhan Bayhan'a seçim güvenliğini sağlamada gösterdiği başarı nedeniyle teşekkür etti.
12 Haziran Genel Seçimleri'nde Tekirdağ'dan 3. Sıra Milletvekili Adayı olan ve partisinin iki milletvekilliğinde kalması nedeniyle seçilemeyen Sait Yazı, parti teşkilatlarıyla birlikte seçim zaferini teşekkür ziyaretlerine katılarak kutluyor.
Seçim öncesi olduğu gibi seçimden sonrada parti teşkilatlarıyla birlikte dolaşan Sait Yazı, "Kısmet değilmiş biz seçilemedik. Ancak partimiz beklediğimiz gibi rekor bir oyla yine birinci parti oldu. Şükürler olsun millettimizin büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak yine tek başına iktidar oldu. Bundan dolayı mutluyuz" dedi.
Kaymakam Bayhan'da ziyaretine gelen Ak Partilileri seçimden galip çıkmaları nedeniyle kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.