Akay Karagöz'ü tebrik etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Akay, “Kent Konseyi’ni çok önemsiyoruz yeni bir belediye ve yeni kent konseyi yönetimi ile iyi çalışmalar yapacağız.” diye konuştu

Akay Karagöz'ü tebrik etti
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:37

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kısa süre önce Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz’ü ziyaret etti.
ÇERKEZKÖY HALKI MUTLU OLACAK
Önceki gün Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yeni görevinde Serkan Karagöz’e başarılar diledi.
Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini ileten Karagöz, “Çerkezköy’e yakışan Belediye Başkanını burada ağırlamak çok güzel. Malum Çerkezköy’ün sorunları çok fazla ve bu sorunları yenilen yönetimle başarılı işler yaparak Çerkezköy halkını mutlu edeceğiz” dedi.
KENT KONSEYİNİ ÖNEMSİYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz’ü tebrik ederek eski başkan Ahmet Gayretliye yaptıkları için teşekkür etti.
Başkan Akay, “Kent Konseyini önemsiyoruz, yeni oluşan Belediye yönetimi ile beraber yeni oluşan Kent Konseyi birlikteliğinde iyi çalışmalar yaparak ikili ilişkilerimizi iyi tutacağız. Şimdiden bütün Çerkezköylü vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ KURULACAK
Başkan Karagöz, “Çerkezköy Kent Konseyi’nin değişikliği ile ciddi anlamda değişimlerde gösterecek. Çerkezköy yararına olacak ne varsa belediye işbirliği ile hayata geçireceğiz. Mahallelerde kent konseyine ait temsilcilikler kurup halkın birinci dereceden yakınlık sağlanacak ve sorunlar birinci şahıstan bizlere iletilip yeni yürütme kurulumuzla beraber çalışmalar başlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.