Bağlık Viyadüğü Ağustos sonu ihaleye çıkıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün çeşitli bahanelerle sürekli ötelediği ve bir türlü onay vermediği Bağlık Viyadüğü projesinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Çerkezköy’de görev yapan Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldiği kahvaltıda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Temmuz sonuna doğru uygulama projesi bitecek. Proje Ağustos ayında EKAP’a girilecek. Ağustos sonu gibi de ihaleye çıkılacak.” dedi.

Bağlık Viyadüğü Ağustos sonu ihaleye çıkıyor
11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:32

Çerkezköy Belediye Başkamı Vahap Akay Bağlık Viyadüğü projesi hakkında müjdeli haberi verdi: “Ağustos sonu gibi ihaleye çıkacak”.

KARAYOLLARI SÜREKLİ YOKUŞ YAPTI
Sürecin en başında; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Bağlık Viyadüğü’ne ilişkin hazırlanan profil projeler Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylanmıştı. Bunun üzerine uygulama projeleri hazırlanılarak 1. Bölge Müdürlüğü onayından geçirilerek Karayolları Genel Müdürlüğü’ne sunuldu. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü Sanat Yapıları Daire Başkanlığı projede % 5 eğim farkı olması nedeniyle projenin iptali yönünde karar vermiş ve söz konusu durumlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından aşılmaya çalışılmıştı.

BAŞKAN AKAY MÜJDEYİ VERDİ
İşleyen süreçte Gazetemizde de defalarca yer verdiğimiz konuyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de görev yapan Mahalle Muhtarları’yla bir araya geldiği kahvaltıda projenin gidişatı hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Temmuz sonuna doğru uygulama projesi bitecek. Proje Ağustos ayında EKAP’a girilecek. Ağustos sonu gibi de ihaleye çıkılacak” açıklamalarını yaptı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.