Baskılı oyun sayesinde 1 puanı almayı başardık

Hafta sonu oynanan Sitespor-1911 Çerkezköyspor karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Melih Gedikoğlu, “İlk yarı oyuna istediğimiz gibi başlayamadığımız için beklenmedik bir sonuçla soyunma odasına 2-0’lık skorla mağlup girdik. İkinci yarının başlamasıyla birlikte oyuncularımız sahaya yansıttıkları baskılı oyun neticesinde de skora denge getirmeyi başardık. Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Kapaklı’ya gelerek karşılaşma boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftar gurubumuza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Baskılı oyun sayesinde 1 puanı almayı başardık
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:25

KARŞILAŞMAYA İYİ BAŞLAYAMADIK

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu haftalık düzenlediği basın toplantısında Pazar günü oynanan Sitespor karşılaşmasını değerlendirdi. Tesislerde düzenlenen toplantıda Kulüp Başkanı Murat Narçın da hazır bulundu. Her karşılaşmanın zor olacağını sürekli olarak dile getirdiğini ifade eden Gedikoğlu, “Ligde kolay maç olmayacağı belli. Nitekim Pazar günü de ligin bana göre hazır takımlarından biriyle karşılaştık. Aldığı sonuçlarla orantılı değil ama bu lige yeni çıkmasına rağmen derli toplu bir takımla karşılaştık. Maça iyi başlayamamamızın sonunca 18.dakikada 2-0 geriye düştük. Beraberlik şansını yakalayacağımız bir pozisyon vardı ve dönen topta ikinci golü yedik. Daha sonra ilk yarı sonuna kadar dengeye sokmuş gibi gözüksek de bize lazım olan golü bulamayınca devreye 2-0 yenik durumda girdik” diye konuştu.

AVERAJLA İKİNCİ SIRAYA GERİLEDİK

İkinci devre 2-0’lık skordan dönüşün kolay olmayacağını idrak ettiklerini sözlerine ekleyen Gedikoğlu, “Mağlup olduğumuz için kaybedeceğimiz bir şey yoktu ve ikinci yarı oyunu rakip sahaya yıktık. Pozisyonları da bulduk ve tartışmalı pozisyonları da vardı. Buna rağmen 70.dakika da ilk golü atıp baskıya devam ettik. Maçın son dakikalarında da attığımız golle skoru 2-0’dan 2-2’ye taşıyarak maçı bir puanla kapattık. Puan kayıplarının olacağını söylüyorduk ve herkes gibi bizde puan kaybedeceğiz. İlk puan kaybımızı da yaşadık. 2-0’dan gelip de 2-2 yapmak da özelikle ikinci yarıda ki bu istek ve arzu sayesinde oldu. Aldığımız 1 puanla averaja göre ikinci sıraya düştük” açıklamasında bulundu.

TARAFTARIMIZA GALİBİYET SEVİNCİ YAŞATAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Futbolcularının özellikle karşılaşmanın ikinci devresinde sergiledikleri oyundan dolayı tebrik eden Melih Gedikoğlu, “Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Kapaklı’ya gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftar gurubumuza da teşekkür ediyoruz. Özellikle mağlup olduğumuz anlarda bile karşılaşmanın son dakikasına kadar desteklerini kesinlikle bırakmadılar. Onlara galibiyet gösteremediğimiz için üzgünüz, ama destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çerkezli_Abdül - 9 yıl önce
maçı seyretmesek çok baskılı oynadığınıza inanacağız.