Çerkezköy protokolü bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeni ile Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Çerkezköy Belediyesi önünde gerçekleşti. Program, Çerkezköy mülki amirleri ile bürokrasisini, vatandaşları bir araya getirdi

Çerkezköy protokolü bayramlaştı
27 Ağustos 2018 Pazartesi 12:26

Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kıd. Albay İbrahim Kesimci, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.