CHP Kapaklı'da oyunu artırdı

CHP Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran Genel Seçimleri'ni değerlendirdi. Beldesinde partisinin oylarını 2007 seçimlerine göre artırdığını söyleyen Seçkin, istitastiki rakamlarla slayt eşliğinde basın mensuplarına anlattı

CHP Kapaklı'da oyunu artırdı
28 Haziran 2011 Salı 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin 12 Haziran Genel Seçimleri'ni değerlendirdi. Partisinin Kapaklı'da 2007 seçimlerine göre oylarını artırdığını söyleyen Seçkin, "AKP Hükümeti'nin politikalarından olumsuz etkilenen çocuk, genç, yaşlı, kadın, işçi, köylü, memur, esnaf, emekli, işsiz, kısaca toplumun her kesiminin sesi, kulağı, gözü olmaya devam edeceğiz."dedi.
SLAYT EŞLİĞİNDE İSTATİSTİKLER
Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin belde teşkilatında düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran 2011 seçimlerini 2007 seçim sonuçlarına göre karşılaştırmalı değerlendirmesini yaptı. CHP'nin 2007 seçimlerine göre 12 Haziran'da oylarını beldesinde artırdığını belirten Kenan Seçkin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hazırladıkları istatistiki tabloları slayt eşliğinde gazetecilerle paylaştı. Seçkin, "2011 Genel Seçimleri'nde halkımız CHP'ye tekrar 'Ana Muhalefet' görevi vermiştir. CHP Kapaklı Belde Örgütü olarak, halkımızın tercihine saygı duyuyoruz ve halkımızın vermiş olduğu 'İktidarı Gözetleme ve Denetleme' görevinin sorumluluğundayız. Yeni yasama döneminde, demokrasi ve insan hakları açısından yeni adımların atılması CHP'nin öncelikli talebi, hedefi ve uğraşı olacaktır. AKP Hükümeti'nin politikalarından olumsuz etkilenen çocuk, kadın, işçi, köylü, memur, esnaf, emekli, işsiz, kısaca toplumun her kesiminin sesi, kulağı, gözü olmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin 'Yönetilememe' problemini bilen bir parti olarak, her bireyin insan olarak yaşamdan hakettiği payı alması için, alternatif politikalar üreterek her an iktidara hazır olacağız."diye konuştu.
AMACIMIZA ULAŞTIK
CHP Kapaklı Belde Teşkilatı olarak hedeflerinin Çerkezköy'den bir milletvekili çıkartmak olduğuna işaret eden Seçkin, bunda da başarılı olduklarını kaydetti. Seçkin şunları kaydetti: "Seçim sonuçlarını analiz ettiğimizde, 2007 seçimlerine göre seçmen eğiliminin, CHP yönünde olduğunu görüyoruz. 2007-2011 seçimlerini karşılaştırdığımızda, halkımız CHP'ye 'Alternatif politikalar ile iktidara hazırlıklı ol" mesajı vermiştir. Kapaklı CHP örgütü olarak seçimlere farklı bir misyonla yaklaştık. Titiz ve yoğun bir siyasi çalışma ile belirlediğimiz seçim stratejimizi, Kapaklı halkının kanaat ve beklentileri doğrultusunda şekillendirdik. Hazlı nüfus artışına paralel olarak ihtiyaçları artan ve farklılaşan Kapaklı'nın taleperine yanıt verebilecek bölgenin sorunlarının çözümüne yönelik üreteceğimiz aktif politikalarımızı meclis çatısı altında sürdürecek temsilcimizi, Meclis'e göndermek öncelikli hedefimizdi. Tekirdağ'da Milletvekili Adayı belirleme sürecinde, Genel Merkezi'in belirlediği değil, tüm parti üyelerimizin oy kullandığı ön seçimle milletvekili adaylarımızı belirledik. Demokrasiye olan inancımız ve örgütümüzün gücü ile bir ilki gerçekleştirerek Çerkezköy'den sayın Dr. Candan Yüceer'i halkımızın desteğini alarak Meclis'e gönderdik. CHP'nin oy oranını yüzde 11 artırarak desteğini gösteren Kapaklı Halkı'na teşekkür ederiz."
YÜZDE 11 OYUMUZ ARTTI
Kapaklı'da 2007 seçimlerine göre oy oranlarının arttığını belirten Seçkin sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler için başarı sadece oy oranına bakıp birinci parti olmak değildir. Asıl başarı, halkımızın tüm beklentilerini karşılamak üzere ilçemizden bir milletvekilini Meclis'e göndermek için sağladığımız güçlü katkıdır. 2007 seçimlerine göre CHP, oy artış oranı yüzde 11 ile Kapaklı'da oyunu en çok artıran parti konumundadır. 2007 Genel Seçimleri'nde Kapaklı'da yüzde 23 oy alan diğer partilerin seçmeninin tercihin, 2011 Genel Seçimleri'nde CHP'den yana kullandığı grafikte de çok net olarak görmektedir."
BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ
Basın toplantısının son bölümünde ise gelecek için planlarını ve hedeflerini aktaran Başkan Kenan Seçkin, "Kapaklı Belde Örgütü olarak, bundan sonraki hedefimiz, Kapaklı halkı ile birlikte bölgemizin sorunlarına akılcı projeler üretmek, Yerel Yönetim'in takipçisi olmak, uygulamalar hakkında halkımızı bilgilendirmek ve tüm örgütümüzle yerel seçime hazırlanmaktır. 2011 Genel Seçimleri'nde görev alan kamu personeline, sandık görevlilerine ve demokrasiye olan inancı ile sandık başına gidip oy kullanan tüm halkımıza teşekkür ederiz."diye konuştu.
Basın toplantısında daha sonra Kapaklı Belde Yönetim Kurulu Üyesi Meriç Çakır, CHP'nin Kapaklı'da aldığı oyları mahalle mahalle istatistiki tablolar eşliğinde basın mensuplarına gösterdi. CHP'nin Atatürk Mahallesi hariç diğer tüm mahallelerde oy oranlarını artırdığını söyleyen Çakır, "Atatürk Mahallesi'nde de cüzi bir fark var."dedi. Toplantıya CHP Çerkezköy İl Genel Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler de katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.