Eğitim yapboz tahtasına çevrildi

Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç, "Uzun yıllar içerisinde köklü bir çözüme kavuşturulmamış olan çarpık, adil olmayan, yapboz tahtasına çevrilmiştir” dedi

Eğitim yapboz tahtasına çevrildi
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:49

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ
Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile bir açıklama yapan Saadet Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç, "Pazartesi günü itibariyle ilk ve orta öğrenimde 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk zili çalmıştır. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

GENÇ BEYİNLERE SAHİP ÜLKEYİZ
"Pek çok ülkenin nüfusundan daha fazla sayıda eğitim gören genç beyinlere sahip bir ülkeyiz. Bu elbette güven ve övünç kaynağı bir durum. Ancak sorumluluğumuzun boyutlarını da ortaya koymaktadır" diyen SP Kapaklı İlçe Başkanı Karakoç şunları söyledi:

EN ÖNEMLİ MESELE EĞİTİMDİR
“Bugün gelinen noktaya baktığımızda hedef olarak ortaya koyduğumuz bu yerden çok uzakta olduğumuz aşikardır. Bu nedenle öğretmen açığı derhal giderilmeli ve öğretmenlerimizin sorunları çözülmeli ve meslek içi eğitimlerine önem verilmelidir. Bu amaç için ülke imkanları sonuna kadar zorlanmalıdır. Bir tarafta öğretmen açığı, diğer tarafta atanma bekleyen on binlerce öğretmen var. Bu durum kabul edilemez bir garabettir. Bir tarafta iş arayan meslek sahibi edilmemiş yüz binlerce genç, diğer tarafta aradığı vasıflı elamanı bulamayan işveren . En değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. Ülkenin en önemli meselesi eğitimdir. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.