En yüksek puanlı olan okullardan birisiyiz

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, ÇEMYO Müdür Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör.Özlem Göksel Berkdemir ile ÇEMYO İdari Sekreteri Gülsüm Tekin, Çerkezköy Gazetesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi

En yüksek puanlı olan okullardan birisiyiz
22 Eylül 2014 Pazartesi 07:49

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu(ÇEMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş gazetemize yapmış olduğu ziyarette Yeni Akademik Yıl ile ilgili önemli bilgiler verdi
 
KONTENJANLARIMIZ DOLU
Gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş , önümüzdeki hafta Veliköy’deki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını açıklarken Yeni Akademik Yılı, yeni binamızda açacağız. Yüksek Okul bünyesindeki bütün bölümlerde, kontenjanlarımız doldu" ifadelerini kullandı. 

GECE PROGRAMLARI BULUNUYOR
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nun giderek yükselen bir puan grafiği olduğunu ve Türkiye genelindeki 600 Meslek Yüksek Okulu içerisinde en yüksek puanı olan okullardan birisi olduklarını dile getiren Ercan Buluş " Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Lojistik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ile, Tekstil Teknolojisi programının yanı sıra yine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halka İlişkiler ve Tanıtım ile Lojistik Programı’nın  ikinci öğretim olarak adlandırılan gece programları bulunuyor" dedi ve şuanda bu bölümlerin kontenjanlarının tamamen dolduğunu dile getirdi.

TAŞINMA İŞLEMLERİNE HIZ VERDİK
Yeni Akademik Yılın açılışını yüksek ihtimalle Veliköy'de yapılmakta olan yeni kampüste yapacaklarını söyleyen Buluş " Rektörümüz Prof.Dr. Osman Şimşek, bizzat Veliköy’deki binamızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve taşınma talimatı verdi. Biz de, taşınma işlemlerine hız verdik" şeklinde konuşurken ziyaret Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tamer Avcılar ve Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, ÇEMYO Müdür Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör.Özlem Göksel Berkdemir ile ÇEMYO İdari Sekreteri Gülsüm Tekin arasında karşılıklı sohbet ile devam etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.