Engellilere araç tahsis etti

26 Nisan'da Eskişehir'e gidecek olan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundukları Belediye Başkanı Vahap Akay'dan kendilerine araç tahsis etmesini istedi. Başkan Vahap Akay, engellilerin Eskişehir programına gitmesi için gerekli aracı tahsis etme sözü verdi.

Engellilere araç tahsis etti
19 Nisan 2014 Cumartesi 08:00

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları ilk programını Eskişehir'e gerçekleştirecek. Yeni kurulan Kadın Kolları'nın gerçekleştireceği program için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, araç tahsisinde bulunacak.
ENGELLİLER AKAY'DAN ARAÇ İSTEDİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekteri Hülya Metin, Dernek Kadın Kolları Başkanı Şermin Üresin ve bir grup dernek üyesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Vahap Akay'a yeni görevinde başarılar dileyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hüyla Metin, bir de Kadın Kollarının Eskişehir programı için araç talebinde bulundu.
KADIN KOLLARI İLK PROGRAMINI YAPACAK
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekteri Hülya Metin, dernek bünyesinde kurulan Kadın Kolları'nın ilk programını 26 Nisan'da gerçekleştireceğini hatırlatarak, "Kadın Kolları Başkanlığımız üyelerimizle birlikte Eskişehir'e bir gezi düzenleyecek. Bu gezi için araca ihtiyacımız var. Belediyemizden araç istiyoruz" dedi. Hülya Metin'in talebine olumlu karşılık veren Başkan Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak engellilerin Eskişehir gezisinin araç ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi.
MUHTARLIKLARIMIZDA DÜZENLEME YAPACAĞIZ
Ziyaret sırasında ayrıca engellilerin bazı talepleri de oldu. Bu taleplerden biri de engellilerin muhtarlıklarda engelli girişleri bulunmaması nedeniyle zorluk çekmesi oldu. Özellikle Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı'nın merdivenli olması nedeniyle zorlandıklarını dile getiren engellilere cevap veren Başkan Vahap Akay, "Önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Muhtarlıklarımızda ne eksik varsa gidereceğiz. Gazi Osman Paşa Mahallemiz bizim en büyük mahallerimizden biri. Bunun yanı sıra Kızılpınar ve Veliköy muhtarlarımıza da birer Muhtarlık Binası lazım olduğunu biliyorum. Bunları en kısa sürede çözeceğiz. Şu yoğunluğu aşalım muhtarlarımızla bir toplantı yapacağım. Sizin bu  taleplerinize yönelik eksiklikleri görüşüp çözeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
en güzel talep - 10 yıl önce
yedi yıldızlı engelliler sarayı projesi.teşekkürler çerkezköy.