Eskişehirsporlu Sezgin'den Çorlu Belediyesi'ne ziy

Bir zamanlar Çerkezköyspor'da da top koşturan Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor Takım Kaptanı Sezgin Coşkun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında hatıra olarak formasını Başkan Baysana hediye verdi.

Eskişehirsporlu Sezgin'den Çorlu Belediyesi'ne ziy
02 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Başarılı Futbolcu Sezgin Coşkun, kendisine yetiştiren Yusuf Arat ile birlikte Başkan Baysan’ı ziyaret etti. Arat Sezginin iyi futbolculuğunun yanında kişilik olarak ta takdir edilen bir sporcu olduğunu belirtirken, gençlere örnek bir futbolcu olarak lanse ettiklerini söyledi. Dört yıldır formasını giydiği Eskişehir spor takımında son üç yıldır takım kaptanlığı yapan Sezgin terlettiği formasını Başkan Ünal Baysana hediye etti.
BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı Ünal Baysan bu ziyaretinden dolayı ve hediye ettiği forma için Sezgine teşekkür etti. Başkan Baysan Çorlu’ya yapmış olduğu spor tesisleri hakkında bilgiler verdi. Baysan "İlçemiz futbol takımından yetişmiş, belli bir yere gelmiş bir futbolcu olarak Sezgini kutluyorum. Bu başarısından dolayı da kendisinin yeni yetişen sporcular için örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Bu gurur hepimize aittir. Sezginin bu günlere gelmesinde emeği geçen hocalarına da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Eskişehirsporlu Sezgin Çoşkun Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysal'ın spora ve sporculara yapmış olduğu yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getirirken "Başkanımızın Amatör spor kulüplerine sahip çıkması, onlara destek vermesi, spor tesislerini yapması takdir edilecek bir durum. Bir sporcu olarak çok sevindim. Başkanımızı bir kez daha kutluyor ve kendine teşekkür ediyorum" dedi.
Eskişehirspor Kaptanı Sezgin, açılış yapılacak olan tesislere de ünlü futbolcularla beraber açılışta bulunmak için gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.
Çorluspor forması da giyen Sezgin Coşkun ahde vefa örneği sergileyerek kendisinin bu günlere gelmesinde katkısı olan ve emeği geçenleri unutmadı. Eskişehirspor’da kaptanlık mevkiine yükselen Sezgin başarılı performansıyla teknik heyet ve taraftarlarında takdirini kazandı. Çerkezköyspordan başlayan futbolculuk dönemi Çorluspor ile doruğa çıkarak Eyüpspor, Gaziantep Belediyespor ve Eskişehirspor'la yola devam eden Sezgin'in kulübü ile İki yıllık sözleşmesi olmasına rağmen yurtiçi ve yurt dışından da transfer teklifleri alıyor. Türkiye’den Trabzonspor, Bursaspor ve Fransa'dan da PSG takımlarının transfer listelerinde yer alan Sezgin, geleceği ile ilgili kararı Eskişerspor Yönetimi ile birlikte vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.