Her şey Çerkezköy için

Çerkezköy Doğan Sporlu yöneticiler, Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Konsey Başkanı Serkan Karagöz’e forma hediye etti

Her şey Çerkezköy için
12 Şubat 2016 Cuma 18:26

 “SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kent Konseyi başkanı Serkan Karagöz, “Çerkezköy Doğan Spor’a teşekkür ediyorum. Hepsi bizim ağabeyimiz, arkadaşımız, kardeşimiz. Buraya gelerek bizi onurlandırdılar. Çerkezköy Kent Konseyimiz adına onlara teşekkür ediyorum. Bizler siyasi beklentisi olan insanlar değiliz. Eni Serkan Karagöz olarak zaten herkes tanır. Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’ın da dediği gibi sevdamız Çerkezköy. Biz ne yapıyorsak Çerkezköy için yapıyoruz. Hepimiz Çerkezköy için taşın altına elimizi koymalıyız. Kulüp yöneticilerimizi kutluyorum. Küçük yaşta çocukların sorumluluğunu alarak onları spor için Çerkezköy için yetiştiriyorlar. Sorumluluk üstlendikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ASBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Doğan Spor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş da kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Biliyoruz ki Serkan Bey’in hiçbir beklentisi olmadan bu görevi yürütüyor ve Çerkezköy’de de hayırsever bir kişilik olarak tanınıyor. Biz de Çerkezköy sevdalıları olarak mücadele vermeye çalışıyoruz. Her şey Çerkezköy için, hepimiz bunun için mücadele ediyoruz. Sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

BİRBİRLERİNE HEDİYELER VERDİLER

Konuşmaların ardından Çerkezköy Doğan Spor Kulübü yönetimi Serkan Karagöz’e forma hediye ederken, Karagöz de Kulüp yöneticilerine ‘Vatan Size Minnettar’ anıtı baskılı tabak takdim etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.