Kahve artık bu ‘Diyar’da içiliyor!

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’de buna paralel olarak ulusal çapta faaliyet gösteren firmalar da şubelerini açmaya devam ederken, son olarak, zengin içecek ve yiyecek menüsüyle dikkat çeken Kahve Diyarı Çerkezköy’de hizmet vermeye başladı

Kahve artık bu ‘Diyar’da içiliyor!
29 Haziran 2013 Cumartesi 08:33

 Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde faaliyet gösteren ve zengin menüsüyle vatandaşlara birçok lezzeti bir arada sunan Kahve Diyarı Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.
İÇECEK MENÜSÜNDE YOK YOK
27 Mayıs tarihinde faaliyete geçen ve zengin içecek menüsüyle dikkat çeken Kahve Diyarı’nda, 35 çeşit Türk Kahvesi, frappe, milkshake, çeşitli şuruplarla alabileceğiniz filtre kahveler, özellikle yaz aylarında tercih edilen frozen, espresso, sıcak çikolata, çay, meyve çayları, bitki çayları ve meşrubatlar müşterilerin damak zevkine sunulmakta.
MENÜ SADECE İÇECEKLE SINIRLI DEĞİL
Kahve Diyarı’nın menüsü sadece bunlarla sınırlı değil. Müşteriler menüde ayrıca, birbirinden lezzetli tatlı çeşitlerinin yanı sıra, waffle, sufle, çikolata çeşitleri ve pizzalar seçeneklerini de tercih edebilirken İşletmeci Fatih Koyuncu, yakın zamanda İtalyan ve Fransız usulü makarnaların da müşterilerin beğenisine sunulacağını belirtti.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KALİTE ANLAYIŞIMIZIN EN ÖNEMLİ MADDESİ
Kahve Diyarı’nın 2005 yılında, İzmir Çankaya’da tek bir şube olarak hizmet vermeye başladığını dile getiren işletme sahibi Fatih Koyuncu, “Kahve Diyarı, 8 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 110 şubeye ulaşmanın verdiği mutlulukla ve müşterilerimize kaliteli hizmet sunmanın gururuyla yoluna devam etmektedir. Tüm kahve çeşitleri, yiyecek seçenekleri, pasta ve tatlı ürünlerimiz Kahve Diyarı markası altında üretilmektedir. Damak tadını çok iyi bilen insanımızın hasret kaldığı nezih ve hijyenik bir ortamda güler yüzlü servisimizle eşsiz lezzetlerin sunulması ve bunun sonucundaki memnuniyetiniz kalite anlayışımızın en önemli maddesidir” şeklinde konuştu. Kahve Diyarı Çerkezköy Şubesi’nin işletmeciliğini yapan Fatih Koyuncu, aynı zamanda Dominos Pizza’da 15 yıl yönetici olarak görev alan bir isim.
BEĞENEN CEZVE BİLE ALABİLECEK!
Koyuncu konuşmasında ayrıca, perakende kahve satışlarının olduğunu da belirtirken, vatandaşların beğenmeleri durumunda kahve dışında cezve, kahve fincanı gibi ürünleri de satın alabileceği bilgisini verdi.
RESMİ AÇILIŞ EYLÜL AYINDA
Açıldıkları günden bu yana hedeflerinin üzerinde yol aldıklarını vurgulayan ve vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgi dolayısıyla teşekkür eden Koyuncu, Eylül ayında geniş katılımlı bir resmi açılış yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.