Kapaklı halkına kapalı pazar yeri ​

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi ve Faruk Ilgaz Caddesinin arasında yer alan modern kapalı semt pazarında çalışmalar devam ediyor.

Kapaklı halkına kapalı pazar yeri ​
15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:53

VATANDAŞLARIMIZIN RAHAT ALIŞVERİŞ YAPMASINI AMAÇ EDİNDİK
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların daha rahat alışveriş yapmasını amaç edindiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın kış aylarında yağmurdan ve çamurdan, yaz aylarında ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçireceğimiz kapalı semt pazar yerinde çalışmalarımız tüm hızıyla aralıksız devam ediyor. Toplam 6 bin 840 metrekarelik alanda yapımı devam eden modern kapalı semt pazarını kısa bir zaman içinde halkımız ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

BODRUM VE ZEMİN KATTAN OLUŞUYOR
Kapalı semt pazarının bodrum ve zemin kattan oluştuğunu ifade eden Başkan Mandalı, “Kat alanı 3 bin 420 metrekare olan bodrum katta 43 araçtan oluşan kapalı otopark, 34 adet tezgahın bulunduğu kapalı pazar alanı, 4 adet dükkan, 3’er kabinli bay-bayan wc, engelli wc, bebek bakım odası, bay-bayan mescit, abdesthaneler, su deposu, pano odası ve jeneratör alanları bulunmaktadır. Zemin katta ise 121 adet tezgahın bulunduğu açık pazar alanı, zabıta, çay ocağı ve lokanta bulunmaktadır.” bilgilerini verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.