Kapaklı’da ilk kez Türk Daması turnuvası yapıldı

Kapaklı’da ilk olarak gerçekleştirilen 1.Türk Daması turnuvasına 48 sporcu katılırken, beş tur halinde yapılan turnuva sonucunda derece giren öğrencilere ödülleri verildi

Kapaklı’da ilk kez Türk Daması turnuvası yapıldı
06 Haziran 2016 Pazartesi 16:35

48 SPORCU KATILDI
 
Kapaklı ve Trakya’da ilk kez Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda 1.Türk Dama turnuvası düzenlendi. Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu sınıf öğretmeni özlem Şahin sorumluluğunda Başahşehir Koleji’nde düzenlenen turnuvaya 48 sporcu katıldı. 5 tur halinde yapılan turnuva saat 10.00’da başlarken, Dama il temsilcisi Özlem Şahin, TSF Kapaklı temsilcisi Murat Bekdaş, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu Öğretmeni Seyda Çoban, Karaağaç İlkokulu  Öğretmeni İbrahim  Mencik ve Karaağaç İlkokulu  Öğretmeni Sinan Zeybek turnuvada görev alan isimler oldu.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
 
Dama federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi ve aynı zamanda Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Özlem Şahin yaptığı konuşmada, “Trakya bölgesinde ve Kapaklı’da bir ilki gerçekleştirdiğimiz 1.Türk Daması turnuvasına hepiniz hoş geldiniz. Turnuvamızın gerçekleşmesinde yardımlarını esirgemeyen sayın Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’e, sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahsin Nalbant’a, Şube Müdürümüz Serdar Öncel’e, okul müdürüm Murat Öz’e, Kapaklı Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Bekdaş’a, Başakşehir Koleji İlkokul Müdürü Cengiz Öğüt’e ve ortaokul müdürü  Savaş Coşkun’a turnuvada görev alan değerli hakem arkadaşlarım  Seyda Çoban,İbrahim Mencik ve Sinan Zeybek’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
KATILIM BELGESİ VE MADALYALARI VERİLDİ
 
Güzel bir turnuva gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahin, “Gelecek yıllarda da aynı heyecanla ve şevkle başarılı turnuvalara imza atacağımıza eminim. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu. Turnuva da ilk üçe madalya ve kupa verilirken, katılan tüm sporculara katılım belgesi ve madalya verildi.
 
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
 
İrfan Fatma Mandalı İlkokulundan Emre Resul Dağlı birinci olurken, ikinci Karaağaç İlkokulundan Rojin Büyükbaş ve üçüncü de Kapaklı Belediyesi Ortaokulundan Nehir Çapan oldu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Resul Emre Dağlı - 5 yıl önce
Kolaydı :d