Keşan'da uluslararası satranç turnuvası düzenleniyor

Keşan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında bu yıl 12.si gerçekleştirilecek olan uluslar arası satranç turnuvası düzenliyor.

Keşan'da uluslararası satranç turnuvası düzenleniyor
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:09

17-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek ve toplamda 18.500 TL para ödülü verilecek satranç turnuvası, Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuvanın açılış organizasyonu saat 16.30’da başlayacak ve ardından açılış maçları oynanacak.
Türkiye Satranç Federasyonu, Edirne GHSİM (Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü)’nün de destek verdiği organizasyonda, katılımcılar, turnuvaya 15 Ağustos 2014 Cuma saat 19.00’a kadar http://kesanopen.tsf.org.tr adlı İnternet sitesinden başvuruda bulunabilecek.
Siteye dün 16.00 itibarı ile 71 kişinin kayıt yaptığı görüldü.
Geleneksel hale gelen ve her yıl uluslar arası alanda birçok üst düzey sporcunun katıldığı turnuvaya bu yıl ayrıca Şapçı Prestige Hotel, Otel Ağadayı, Otel Saros, Taşkın Otel, Linda Otel, Fidanoğlu İnşaat, Nur Yapı, Zengin İnşaat, D.M.R. İnşaat, Remsa Group İnşaat, Elit Yapı da sponsor olarak destek veriyor.
Keşan Belediyesi, uzun yıllardan bu yana düzenlediği; kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle her kesimden insana hitap etmeyi amaçlarken, uluslar arası satranç turnuvasındaki gibi yerel sporcuların kendini uluslar arası rakipleriyle sınamasına da olanak sağlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.