KILIÇDAROĞLU UZUNKÖPRÜ'YE GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kültür Sitesinin temelini atmak , Arıtma Tesisi'nin ve Telli Çeşme meydanının açılışını yapmak için Aralık ayı içinde Edirne'nin Uzunköprü ilçesine geleceğini söyledi

KILIÇDAROĞLU UZUNKÖPRÜ'YE GELİYOR
18 Kasım 2013 Pazartesi 07:41

Sülüş, önceki gün Kılıçdaroğlu'na makamında bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek "Uzunköprü Belediye Başkanımız Av. Enis İşbilen, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve milletvekilimiz Recep Gürkan ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaret olumlu ve verimli geçti " dedi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis işbilen ve Uzunköprü CHP ilçe başkanı İnanç Sülüş; CHP Edirne milletvekili Recep Gürkan ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyarette, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğu; Sedefçi ve İşbilen'in gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetlerinin konuşulduğu belirtildi. Ziyarette ayrıca Kılıçdaroğlu'nun Sedefçi ve İşbilen tarafından Edirne ile Uzunköprü'ye davet edildiği de öğrenildi. Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, görüşmelerin gayet olumlu ve verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımızı önümüzdeki Aralık ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planlandığımız aralarında Atık Su Arıtma Tesisi, Telli Çeşme Meydanı'nın bulunduğu açılış törenleri ile Kültür Sitemizin Temel Atma törenine davet ettik. Özellikle Kültür Sitesi Projesi genel başkanımızı çok heyecanlandırdı. Genel Başkanımız, Kültür Sitesi gibi önemli bir projenin CHP'li bir belediye tarafından gerçekleştirilecek olmasına dikkat çekerek, Aralık ayı içerisinde Kültür Sitesi'nin temel atma törenine muhakkak katılacakları sözünü verdiler"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.