Korkmaz'dan Yırtar'a ziyaret

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay göreve yeni atandan Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti

Korkmaz'dan Yırtar'a ziyaret
18 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
EMNİYETİN BÜYÜK ROLÜ VAR
Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Korkmaz Çerkezköy Emniyeti’nin başarılı çalışmalarının yeni dönemde de devam edeceğine olan inancını dile getirdi. Çerkezköy’ün asayiş açısından Türkiye’nin en güvenli ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Korkmaz, "Kızılpınar Belediyesi olarak Emniyetimizle mevcut olan işbirliğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Çerkezköy ve beldelerimizde emniyetimizin başarılı çalışmalarının büyük rolü var. Gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MUTLULUK DUYUYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ise Çerkezköy gibi önemli ve güzel bir İlçede hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.